Sports Βusiness

Επενδύει στην Ελλάδα ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, δημιουργεί αθλητικό κέντρο Padel στη Λάρισα!

Επενδύει στην Ελλάδα ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, δημιουργεί αθλητικό κέντρο Padel στη Λάρισα!
Το μεγαλύτερο αθλητικό κέντρο padel της Θεσσαλίας θα ανήκει στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, που αποφάσισε να επενδύσει στην Ελλάδα!
Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν ήρθε στην Ελλάδα για να αγωνιστεί, αλλά έρχεται για να επενδύσει!

Κι όμως, ένας από τους πιο εμβληματικούς ποδοσφαιριστές του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, αποφάσισε να δημιουργήσει στη Λάρισα, το μεγαλύτερο αθλητικό κέντρο Padel στη Θεσσαλία.

Η αγάπη του για το εν λόγω άθλημα είναι γνωστή, μιας και από το 2021 διατηρεί το δικό του δίκτυο από κλαμπ padel στη χώρα του, τη Σουηδία, υπό την ονομασία Padel Zenter. Μάλιστα, εντός του έτους αναμένεται να «ανοίξει» και στο Μιλάνο.

Η Padel Zenter κατασκευάζει γήπεδα padel εγκεκριμένα για παιχνίδι στο υψηλότερο διεθνές επίπεδο με τον ίδιο προμηθευτή γηπέδων με το World Padel Tour.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr «ένας από τους επόμενους επιχειρηματικούς σταθμούς για την εταιρεία του Ιμπραΐμοβιτς είναι η Λάρισα. Όπως είχε αποκαλύψει το onlarissa.gr η τεράστια έκταση 13,8 στρεμμάτων που κάποτε στεγάζονταν το θρυλικό «Χίλια – Χίλεια» και άλλες επιχειρήσεις διασκέδασης του επιχειρηματία Τάκη Ντελή, πρόσφατα ενοικιάστηκε στην εταιρεία Padel Zenter η οποία αναμένεται να κατασκευάσει 18 γήπεδα Padel δημιουργώντας έτσι το μεγαλύτερο αθλητικό κέντρο του συγκεκριμένου αθλήματος – που κερδίζει διαρκώς φανατικούς παίκτες – στη Θεσσαλία.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται με την πρόοδο των εργασιών καθώς και οι δύο πλευρές δεσμεύονται με ρήτρα εμπιστευτικότητας».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0