Sports Βusiness

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πρόταση με... buzzer beater και τώρα, Κατάρ vs Σερ Τζιμ Ράτκλιφ για την αγορά της!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πρόταση με... buzzer beater και τώρα, Κατάρ vs Σερ Τζιμ Ράτκλιφ για την αγορά της!
Στην «κούρσα» για την αγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και επίσημα ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, μετά τους Καταριανούς.
Τέλος στις προτάσεις για εξαγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Η προθεσμία έληξε το βράδυ της Παρασκευής (17/02) και λίγο πριν συμβεί αυτό, ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στην Αγγλία, κατέθεσε επίσημη πρόταση για την αγορά της αγαπημένης του ομάδας, αφού απέτυχε το καλοκαίρι να αποκτήσει την Τσέλσι. Μάλιστα, το έπραξε λίγα λεπτά πριν της 22:00 (17/02) της Παρασκευής, όταν είχε οριστεί και η προθεσμία υποβολής από τη Raine Group, την εταιρεία που έχει αναλάβει την πώληση του συλλόγου.

«Αντίπαλος» της εταιρείας του, Ineos, μέσω της οποίας έγινε η πρόταση και κατέχει ήδη ομάδες όπως η Νις, αλλά και μερίδιο της Mercedes στη Formula 1, είναι το επενδυτικό fund από το Κατάρ, του οποίου ηγείται ο Σεΐχ Γιασίμ, πρόεδρος της Καταριανής τράπεζας QIB.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο «Νησί», μοιάζει έτοιμος να καταρρίψει κάθε ρεκόρ στην αγορά ενός συλλόγου, που αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στα 3.75 δισεκατομμύρια δολάρια, για τους Ντένβερ Μπρόνκος, ομάδα του NFL.

Η τελική τιμή στην οποία θα πουλήσουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οι Γκλέιζερς, ωστόσο, θα καθοριστεί εφόσον αποκτήσουν πρόσβαση οι εμπλεκόμενες πλευρές στους λογαριασμούς της.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0