Sports Βusiness

Giannis: Επεκτείνει την εμπορική του δραστηριότητα κατοχυρώνοντας τρία ακόμα... freak σήματα!

Giannis: Επεκτείνει την εμπορική του δραστηριότητα κατοχυρώνοντας τρία ακόμα... freak σήματα!
Το παραρατσούκλι με το οποίο έγινε γνωστός τα πρώτα του χρόνια στο NBA θέλει να εκμεταλλευτεί ακόμα περισσότερο ο Giannis, αποσκοπώντας στην ενίσχυση των επαγγελματικών του δραστηριοτήτων και εκτός του παρκέ. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ετοιμάζει ακόμα περισσότερα project και στο πλαίσιο αυτό αιτήθηκε την κατοχύρωση τριών ακόμα... freak σημάτων. Άλλωστε, «των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν».
Όσο δυσκολέυτηκαν να εμπεδώσουν και να μάθουν το όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού άλλο τόσο και ακόμα περισσότερο θα κάνουν να τον ξεχάσουν και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με το μπάσκετ.

Ο δις MVP της κορυφαίας λίγκας του πλανήτη και αρχηγός για μία ακόμα φορά στο επερχόμενο All-Star Game δεν αρκείται επαγγελματικά στις τέσσερεις γραμμές του παρκέ αλλά κινείται και σε άλλες, κερδοφόρες αγορές πολύ πριν σκεφτεί την απόσυρσή του από το άθλημα.

Ως εκ τούτου, η... Freak πλευρά του Giannis δεν θα μείνει μονάχα στα signature παπούτσια του με τη NiKE ή τουλάχιστον αυτό φροντίζει να εξασφαλίσει από τώρα.
https___hypebeat.com_image_2021_10_uno-nike-giannis-antetokounmpo-zoom-freak-3-air-force-1-offline-release-date-17_1.jpg
Στα πλάνα του σούπερ σταρ των Μπακς φαίνεται πως βρίσκεται η επέκταση ακόμα περισσότερων project μιας και κατέθεσε αίτημα για την αποκλειστικότητα των δικαιωμάτων τριών εμπορικών σημάτων.
Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τα «Stay Fr34ky», το «Fr34k Show» και το «Unseen Fr34ky Hours» τα οποία είδαν το... φως της δημοσιότητας μέσω του δικηγόρου Τζος Γκέρμπεν. Συνεπώς, στο μυαλό του Γιάννη όπως και σε κάθε άλλου αθλητή με αντίστοιχη απήχηση υπάρχει και το λεγόμενο «business» και αυτό που μένει να φανεί είναι πότε θα γίνουν γνωστά τα επόμενα... ανοίγματα του Greek Freak στην αγορά.
Μάνος Φυρογένης
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0