Sports Βusiness

«Σάλος» στη Νότια Αφρική και... φρένο στη χορηγία προς την Τότεναμ

«Σάλος» στη Νότια Αφρική και... φρένο στη χορηγία προς την Τότεναμ
Η Νότια Αφρική ετοιμαζόταν να προσφέρει 42,5 εκατ. ευρώ στην Τότεναμ ως χορηγία, αλλά προκλήθηκε τεράστια αναστάτωση στη χώρα και η συμφωνία τείνει προς ακύρωση!
Τι κι αν έδωσαν τα «χέρια», Τότεναμ και κυβέρνηση Νότιας Αφρικής; Η «θύελλα» αντιδράσεων που ξέσπασε στη χώρα άλλαξε τα δεδομένα και καπως φαίνεται, η μεταξύ τους συμφωνία πρόκειται να ακυρωθεί!

Πιο συγκεκριμένα, η αφρικανική χώρα ετοιμαζόταν να προσφέρει 42,5 εκατ. ευρώ μέσα σε τρία χρόνια στους «Spurs», ξεκινώντας από τη σεζόν 2023/23, ώστε να διαφημίζεται στο μανίκι της φανέλας ο τουρισμός της χώρας. Οι αντιδράσεις, όμως, λόγω της επιδεινούμενης φτώχειας και έλλειψης νερού, αλλά και των συνεχών διακοπών ρεύματος, υπερίσχυσαν.

«Τα χρήματα θα έπρεπε μάλλον να δαπανηθούν σε τοπικό επίπεδο για τη βελτίωση του τουριστικού μας τομέα, ώστε να μπορέσει να ευδοκιμήσει, να δημιουργήσει θέσεις εργασίας και με τη σειρά του να συμβάλει στην τόσο αναγκαία ανάπτυξη της οικονομίας μας», ανέφερε το πολιτικό κόμμα, Δημοκρατική Συμμαχία, σε ανακοίνωσή του.

Κάπως έτσι, ένα πολύ σημαντικό deal για την Τότεναμ, αναμένεται να μείνει στα... σκαριά.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0