Sports Βusiness

Super Bowl: Εταιρίες δίνουν 7 εκατ. για ένα σποτάκι 30 δευτερολέπτων!

Super Bowl: Εταιρίες δίνουν 7 εκατ. για ένα σποτάκι 30 δευτερολέπτων!
Λίγες μέρες πριν από το Super Bowl και ήδη οι εταιρίες «παλεύουν» για ένα μικρό σποτάκι στην τηλεόραση που θα τους κοστίσει ακριβά!
Σε λίγες μέρες οι Ηνωμένες Πολιτείες θα ασχοληθούν με το μεγαλύτερο αθλητικό event της χώρας, το οποίο είναι το Super Bowl. Γνωστό πλέον σε όλο τον κόσμο, όχι τόσο για το αθλητικό κομμάτι (αμερικάνικο ποδόσφαιρο) αλλά κυρίως για τους celebrities που κάνουν αισθητή την παρουσία τους εκεί.

Ήδη πολλές εταιρίες, έχουν κλείσει ένα διαφημιστικό σποτάκι, το οποίο κρατάει περίπου 30 δευτερόλεπτα. Μπορεί κανείς να αναρωτηθεί γιατί, αλλά η απάντηση είναι απλή, μιας και όλη η χώρα θα είναι μπροστά από τις τηλεοράσεις της εκείνη την ημέρα. 

Προφανώς και οι μεγάλες εταιρίες, σκοπεύουν στο να κάνουν μία πολύ δυνατή διαφήμιση για τις επιχειρήσεις τους, αλλά αυτό δεν θα τους κοστίσει λίγα λεφτά. Συγκεκριμένα για ένα διαφημιστικό spot, δίνουν τουλάχιστον 7 εκατομμύρια! Και όλα αυτά, για να μπορέσει να φανεί το όνομα της εταιρίας τους σε πάνω από 100 εκατομμύρια ανθρώπους.

Μερικά brand names που ήδη έχουν κλείσει deal:

Booking.com, Bud Light, Budweiser, Busch Light, Dexcom, Downy Unstopables, Drafkings, General Motors and Netflix, Hellmann's, Michelob Ultra, Popcorners, Pringles, Rakuten, Uber One, Workday.

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0