Sports Βusiness

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επενδυτές από το Κατάρ ετοιμάζουν πρόταση εξαγοράς του συλλόγου!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επενδυτές από το Κατάρ ετοιμάζουν πρόταση εξαγοράς του συλλόγου!

Αποκλειστικό δημοσίευμα της Daily Mail αποκαλύπτει ότι fund επενδυτών από το Κατάρ ετοιμάζει πρόταση εξαγοράς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Άμεσες εξελίξεις σχετικά με την πώληση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βλέπει η Daily Mail, καθώς όπως αναφέρει σε αποκλειστικό δημοσίευμά της, επενδυτές από το Κατάρ είναι έτοιμοι να αγοράσουν τον σύλλογο.

Στόχος τους είναι να επαναφέρουν τη Γιουνάιτεντ στην κορυφή και πρόκειται να κάνουν μία προσφορά στους Γκλέιζερς που θα είναι δύσκολο να την συναγωνιστεί κάποιος. Παράλληλα, το δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι θα δώσουν μεγάλα κεφάλαια και στον Έρικ Τεν Χαγκ για να μπορέσει να κάνει τους «κόκκινους διαβόλους» μία υπερδύναμη, όπως ήταν και στο παρελθόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικογένεια των Γκλέιζερ εδώ και καιρό έχει ανακοινώσει την πρόθεσή της να παραχωρήσει τις μετοχές του συλλόγου για ένα ποσό της τάξεις των 7 δις ευρώ

Φυσικά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι η μοναδική ομάδα που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον επενδυτών από το Κατάρ, αφού μέσα στο 2023 συνέβη τόσο με την Τότεναμ, όσο και τη Λίβερπουλ.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0