Sports Βusiness

Τομ Μπρέιντι: 23 σεζόν στο NFL και πάνω από 500 εκ. δολάρια στην… τσέπη!

Τομ Μπρέιντι: 23 σεζόν στο NFL και πάνω από 500 εκ. δολάρια στην… τσέπη!

Ο Τομ Μπρέιντι αποσύρθηκε (ξανά) από την ενεργό δράση, ωστόσο αυτό μάλλον δεν τον… λυπεί ιδιαίτερα, καθώς στα 23 χρόνια που αγωνίστηκε στο NFL, πρόσθεσε στα ταμεία του πάνω από 500 εκατομμύρια δολάρια!

Δεν τον λες και… φτωχό! Ο Τομ Μπρέιντι, σε ηλικία 45 ετών, αποφάσισε να δώσει τέλος στην επαγγελματική του καριέρα, για δεύτερη φορά έπειτα από τον Φεβρουάριο του 2022. Αυτή θα είναι και η οριστική βέβαια, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω βίντεο στους λογαριασμούς του στα κοινωνικά δίκτυα.

Παρ’ όλα αυτά, μάλλον δεν θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα να τα… βγάλει πέρα. Στη διάρκεια της πλούσιας καριέρας του, με 23 σεζόν στο Αμερικανικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου (NFL), πέρα από τίτλους, κέρδισε και ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Σύμφωνα με έρευνα του Forbes, ο επτά φορές πρωταθλητής του Super Bowl, απέσπασε περισσότερα από 500 εκατομμύρια δολάρια και αποτελεί τον παίκτη με τα μεγαλύτερα κέρδη στην ιστορία του πρωταθλήματος! Όπως εκτιμάται, ο quarterback των Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς και των Τάμπα Μπέι Μπακανίρς, αποκόμισε από τα αγωνιστικά του συμβόλαια όλο αυτό το διάστημα 333 εκ., ενώ πρόσθεσε και περίπου 200 εκ. από τα εγχειρήματά του εκτός αγωνιστικού χώρου.

Μερικές από τις εταιρείες με τις οποίες έχει συνεργαστεί είναι οι Fanatics, Hertz, Subway και Under Armour, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι διαθέτει και δική σειρά ρούχων με την ονομασία «Brady». Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό ότι θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους η ταινία «80 for Brady» από την Paramount Pictures, στην οποία θα εμφανίζεται ο ίδιος και θα έχει και το ρόλο του παραγωγού.

Φυσικά, ο Μπρέιντι δεν θα μπορούσε να αφήσει το μέλλον στην τύχη του. Έτσι, έχει συνάψει συμφωνία με το κανάλι «Fox Sports», με διάρκεια δέκα ετών (!), όπου θα έχει το ρόλο του αναλυτή παιχνιδιών και θα λάβει συνολικά το ποσό των 375 εκ. δολαρίων!

Τάσος Φαραός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0