Sports Βusiness

Το αξίας 200.000 δολαρίων… τανκ που οδηγεί ο Λούκα Ντόντσιτς!

Το αξίας 200.000 δολαρίων…  τανκ που οδηγεί ο Λούκα Ντόντσιτς!

Μπορούσε, το ήθελε και το έκανε ο Λούκα Ντόντσιτς, που προχώρησε στην αγορά ενός οχήματος, πραγματικού… θηρίου, αξίας άνω των 200.000 δολαρίων!

Ο Λούκα Ντόντσιτς είναι και ό,τι θέλει κάνει! Αυτή τη φορά «έκλεψε» τις εντυπώσεις με το νέο όχημα που αγόρασε. Όχημα τρόπος του λέγειν βέβαια. Θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί και ως πραγματικό… θηρίο!

Περί τίνος πρόκειται; Αρχικά ονομάζεται «Hellfire Apocalypse» και επειδή οι τέσσερις τροχοί δεν αρκούν στον «τρελο-Λούκα», το συγκεκριμένο όχημα διαθέτει έξι. Κατασκευάζεται από την «Apocalypse Manufacturing», με το μήκος του να αγγίζει τα 6.25 μέτρα και το ύψος του να ξεπερνά τα δύο μέτρα!

Τα… όπλα του βέβαια δεν περιορίζονται αποκλειστικά στο μέγεθός του και στις παραπάνω ρόδες του. Ο Σλοβένος σταρ θα μπορεί να χρησιμοποιήσει κάμερες με θερμική, αλλά και νυχτερινή όραση, κόρνα τρένου, νίτρο, ενώ το όχημα προσφέρει ιπποδύναμη 850. Ακόμα, δύναται να βγάζει καπνό από το μπροστινό του μέρος.

Όλα αυτά, όπως είναι λογικό, έρχονται και με την αντίστοιχη τιμή. Έτσι, το κόστος φτάνει στο ποσό των 200.000 δολαρίων. Ο Λούκα φρόντισε να την… τσιμπήσει μάλιστα λίγο περισσότερο, προσθέτοντας διαφορετικούς τροχούς, έπειτα από ειδική παραγγελία. Αυτό ανέβασε τα έξοδά του στα 250.000 δολάρια!

Αν αναλογιστούμε, όμως, πως στις πέντε σεζόν που βρίσκεται στο NBA έχει αποκομίσει περίπου 70 εκατομμύρια, μάλλον δεν θα του λείψουν ιδιαίτερα!


Τάσος Φαραός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0