Sports Βusiness

«Κανόνας Ρονάλντο»: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βάζει όριο στις αποδοχές των παικτών της

«Κανόνας Ρονάλντο»: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βάζει όριο στις αποδοχές των παικτών της
Ανώτατο όριο αποδοχών για τους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την ονομασία, «κανόνας Ρονάλντο»!
«Φωτιά» βάζει δημοσίευμα της Daily Mail, που αναφέρει πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποφάσισε να προχωρήσει σε τοποθέτηση ορίου, στις εβδομαδιαίες αποδοχές των παικτών της. Μάλιστα, ο εν λόγω κανονισμός αναφέρεται ως «Ronaldo rule», δηλαδή «κανόνας Ρονάλντο»! 

Πιο συγκεκριμένα, κανένας παίκτης δεν θα λαμβάνει περισσότερες από 230 χιλιάδες ευρώ εβδομαδιαίως, κάτι που σημαίνει πως το συμβόλαιο του Νταβίντ Ντε Χέα, που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, θα πρέπει να γνωρίσει μείωση. Παράλληλα, αυτά των Βαράν, Μαγκουάιρ, Σο, Κασεμίρο και Μπρούνο Φερνάντες βρίσκονται κοντά στο... όριο. Ο λόγος που οι «κόκκινοι διάβολοι» προχώρησαν σε αυτήν την κίνηση, προφανώς, είναι δίπλός: αφενός η μείωση του κόστους, αφετέρου η αποφυγή «παρεξηγήσεων» μεταξύ των παικτών, λόγω μεγάλης απόστασης, στα συμβόλαιά τους.

Από την άλλη, μένει να φανεί αν υπό αυτές τις συνθήκες, θα πειστεί ο Μάρκους Ράσφορντ να παραμείνει στον σύλλογο, την ώρα που άλλοι «γίγαντες» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, έχουν τη δυνατότητα να του προσφέρουν περισσότερα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0