Sports Βusiness

Θέλετε φανέλα της Αργεντινής, με τρία αστέρια; Από Απρίλιο κι αν προλάβετε!

Θέλετε φανέλα της Αργεντινής, με τρία αστέρια; Από Απρίλιο κι αν προλάβετε!
Ερασιτεχνικοί χειρισμοί της Adidas! Αδυνατεί να «καλύψει» άμεσα τη ζήτηση που υπάρχει για φανέλες της εθνικής ομάδας της Αργεντινής, μετά την κατάκτηση του τρίτου Μουντιάλ της ιστορίας της.
Μία ενδεχόμενη κατάκτηση του πολυπόθητου Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Αργεντινή, με τον Λιονέλ Μέσι ως ηγέτη και αρχηγό, μετά από 36 χρόνια αναμονής για την «αλμπισελέστε», ήταν δεδομένο πως θα προκαλούσε «εκτόξευση» των παραγγελιών, για τη φανέλα της. Άπαντες το γνώριζαν, πλην της εταιρείας, που θα έπρεπε να ετοιμάσει τις φανέλες, δηλαδή της Adidas!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η φανέλα της Αργεντινής με το τρίτο αστέρι στη φανέλα, για το τρίτο Μουντιάλ της χώρας, θα τεθεί στην κυκλοφορία τον Ιανουάριο, μόνο στις ΗΠΑ και σε περιορισμένο αριθμό.

Αντιθέτως στην Ευρώπη, υπολογίζεται πως θα είναι διαθέσιμες στις 13 Απριλίου, παρότι παρουσιάστηκε στο κοινό από την Adidas, στις 28 Δεκεμβρίου του 2022!

Ο λόγος που προκάλεσε αυτήν την καθυστέρηση δεν είναι ακόμη γνωστός, αλλά δεδομένα, προκάλεσε «τριγμούς» εντός της εταιρείας. Μεταξύ αυτών και η παραίτηση του CEO της Adidas, Κάσπερ Ρόρστερντ, με τον πρώην CEO της Puma, Μπιορν Γκούλντεν, να αναλάμβανει τη θέση του, από την 1η Ιανουαρίου του 2023 κι έπειτα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0