Sports Βusiness

Μπαρτσελόνα: Ανακοίνωσε την WhiteBit ως τον επίσημο συνεργάτη ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων μέχρι το 2025!

Μπαρτσελόνα: Ανακοίνωσε την WhiteBit ως τον επίσημο συνεργάτη ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων μέχρι το 2025!

Μια νέα συνεργασία ανακοίνωσε η διοίκηση της Μπαρτσελόνα καθώς σύναψε συμφωνία με τον όμιλο  WhiteBit, ο οποίος θα αποτελέσει τον επίσημο συνεργάτη ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων των «μπλαουγκράνα» μέχρι το 2025!

Στον χώρο των κρυπτονομισμάτων εδραιώνεται για τα καλά η ομάδα της Μπαρτσελόνα, ύστερα από την ανακοίνωση της συμφωνίας των «μπλαουγκράνα» με την ουκρανική εταιρεία WhiteBIT, η οποία θα αποτελέσει τον επίσημο συνεργάτη ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων  της ισπανικής ομάδας.

Η WhiteBIT θα αποτελέσει χορηγό για όλες τις ομάδες, συμπεριλαμβανομένων του ανδρικού και γυναικείου ποδοσφαίρου, του χάντμπολ, του μπάσκετ, του χόκεϊ αλλά και της ομάδας ποδοσφαίρου σάλας. Η συμφωνία που υπογράφτηκε θα έχει ισχύ για τρία χρόνια, μέχρι τον Ιούνιο του 2025.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η συμφωνία θα καλύπτει επίσης την ομάδα eSports της Μπάρτσα, με περιεχόμενο επιμέλειας WhiteBIT πριν και μετά τους ζωντανούς αγώνες της! Το λογότυπο της εταιρείας κρυπτονομισμάτων θα υπάρχει σε φόντο κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων.

Η εταιρεία κρυπτονομισμάτων από την Ουκρανία, η οποία ιδρύθηκε το 2018, θα ξεκινήσει αυτή τη νέα χορηγία, δημιουργώντας ψηφιακό περιεχόμενο κυρίως στη βιομηχανία κρυπτονομισμάτων στο ποδόσφαιρο, με σκοπό να προωθήσει τη συμμετοχή των οπαδών των «μπλαουγκράνα». Η επωνυμία του WhiteBIT θα εμφανίζεται στις μεγάλες οθόνες LED στο γήπεδο Καμπ Νόου όπως και στις υπόλοιπες εγκαταστάσεις του οργανισμού.

Fj2UWZIWIAIPXwL.jpg

Ο Τζούλι Γκουιού, Αντιπρόεδρος μάρκετινγκ της ισπανικής ομάδας, δήλωσε μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε αυτή τη νέα συνεργασία, ένα ακόμα παράδειγμα της δέσμευσης του κλαμπ στην καινοτομία. Επιπλέον, αυτή είναι μια συνεργασία που θα μας βοηθήσει να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε και να αναπτύσσουμε τη στρατηγική μας για την παγκόσμια εμπορική επέκταση, ενισχύοντας περαιτέρω τον Όμιλο, παραμένοντας σημείο αναφοράς σε έναν ολοένα και πιο ανταγωνιστικό τομέα».

Ο Βολόντιμιρ Νοσόβ, Διευθύνων Σύμβουλος της WhiteBIT, δήλωσε με την σειρά του: «Η έναρξη της ζεστής σχέσης μας με τη θρυλική Μπάρτσα ως επίσημο συνεργάτη ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων είναι ένα σημαντικό βήμα για την κοινότητα στο σύνολό της και για εμάς είναι επίσης μεγάλη υπερηφάνεια και ευθύνη».

Η συμφωνία των «μπλαουγκράνα» με τον ουκρανικό Όμιλο δεν είναι η πρώτη που σχετίζεται με τον χώρο των crypto. Ο σύλλογος έχει ήδη μια συνεργασία με τις Fan Token, Socios.com και blockchain Chiliz.

Fj79iT4WIAENO9-.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0