Sports Βusiness

Επίσημη πρόταση από τους ιδιοκτήτες της Παρί Σεν Ζερμέν για την αγορά των Σανς!

Επίσημη πρόταση από τους ιδιοκτήτες της Παρί Σεν Ζερμέν για την αγορά των Σανς!

Την επιθυμία τους να επεκταθούν και στο ΝΒΑ εξέφρασαν οι Καταριανοί ιδιοκτήτες της Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς κατέθεσαν επίσημη πρόταση για την αγορά των Φοίνιξ Σανς!

«Δίχτυα» στο NBA ρίχνει η εταιρεία από το Κατάρ, η οποία έχει υπό την ιδιοκτησία της την Παρί Σεν Ζερμέν! Συγκεκριμένα, Η Qatar Investment Authority έχει καταθέσει ήδη την επίσημη πρότασή της για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των Φοίνιξ Σανς. Το ύψος της φτάνει το «αστρονομικό» ποσό των 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων, δείχνοντας με τον τρόπο αυτό την επιθυμία τους να κάνουν γερό… μπάσιμο και στο συγκεκριμένο χώρο!

Έως τώρα, πέρα από τους ιδιοκτήτες των Παριζιάνων, φημολογείται ότι έχουν ενδιαφερθεί για την αγορά της ομάδας του Φοίνιξ και ο Τζεφ Μπέζος, αλλά και ένας επενδυτικός όμιλος με επικεφαλής τον Μπαράκ Ομπάμα.

Οι Σανς έχουν τεθεί προς πώληση εδώ και λίγο καιρό από τον Ρόμπερτ Σάρβερ, λόγω του σκανδάλου που είχε ξεσπάσει για σεξιστική και ρατσιστική συμπεριφορά του τελευταίου προς γυναίκες υπαλλήλους του. Μάλιστα, το ΝΒΑ του έχει επιβάλλει πρόστιμο δέκα εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά και αποκλεισμό ενός έτους από τα γήπεδα.

Μένει, λοιπόν, να δούμε σε ποια χέρια θα καταλήξει τελικά η μοίρα των φιναλίστ του ΝΒΑ για τη σεζόν 2020-2021.

 

Τάσος Φαραός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0