Sports Βusiness

Το νέο «φτωχικό» του Στέφεν Κάρι κοστίζει μόλις 30 εκατομμύρια δολάρια

Το νέο «φτωχικό» του Στέφεν Κάρι κοστίζει μόλις 30 εκατομμύρια δολάρια

Ο Στεφ Κάρι πούλησε την έπαυλη που ζούσε έως τώρα και μεταφέρθηκε σε μία άλλη, μεγαλύτερη και ακριβότερη, την οποία αγόρασε το 2019 έναντι 30 εκατ. δολαρίων!

Το νέο… φτωχικό του άσου των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς κοστίζει 30 εκατομμύρια δολάρια και η έκτασή του είναι… μόλις 1.650 τετραγωνικά μέτρα! Ο Στεφ Κάρι είχε αγοράσει την έπαυλη το 2019 όμως μεταφέρθηκε σε αυτήν -μαζί με την οικογένειά του- το 2022, καθώς περίμενε να βρει αγοραστή για το προηγούμενο “τσαρδί” του.

Η υπερπολυτελής έπαυλη πέραν της πισίνας και των εξωτερικών χώρων που θυμίζουν… ανάκτορα έχει κατασκευαστεί κυρίως από γυψομάρμαρο και γυαλί. Στον εσωτερικό χώρο υπάρχουν 7 υπνοδωμάτια και 9 μπάνια, πλήρως εξοπλισμένο μπαρ, κελάρι με κρασιά ακόμη και ιδιωτικό… σινεμά!

Το νέο κτήμα του 34χρονου σταρ του NBA βρίσκεται στο Άθερτον, περιοχή που ζουν κυρίως επιχειρηματίες, με περιουσία που ξεπερνάει το δισεκατομμύριο.

Σε σύγκριση με το προηγούμενο… σπιτικό του η νέα έπαυλη είναι διπλάσια σε μέγεθος (700 τ.μ. η παλιά, 1.650 η νέα) ενώ την προηγούμενη την πούλησε 1,2 εκατομμύρια δολάρια περισσότερο απ’ όσο αγόρασε τη νέα, δηλαδή 31.2 εκατομμύρια δολάρια στον Κινέζο δισεκατομμυριούχο Φόρεστ Λι!

Σημειώνουμε ότι ο τετράκις πρωταθλητής του NBA είναι ο 5ος πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον κόσμο, έχοντας συνολικές απολαβές -περίπου- 215 εκατομμύρια δολάρια μόνο για το 4ετές συμβόλαιο που υπέγραψε πρόσφατα με τους «πολεμιστές».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0