Sports Βusiness

Έξαλλος με τη Nike ο Βινίσιους, έτοιμος να «σπάσει» το συμβόλαιό του!

Έξαλλος με τη Nike ο Βινίσιους, έτοιμος να «σπάσει» το συμβόλαιό του!
Ο Βινίσιους Τζούνιορ ετοιμάζεται να λύσει τη συνεργασία του με τη Nike πρόωρα, επειδή του δόθηκαν παλιά ποδοσφαιρικά παπούτσια!
«Λάμπει» στα γήπεδα του Κατάρ με τη φανέλα της Βραζιλίας, ζει το όνειρό του με τη «σελεσάο», καθώς βρίσκεται στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά ο Βινίσιους Τζούνιορ, δεν ξεχνά πως παραμένει ένας... σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης. Κι έτσι θέλει να του φέρονται, ειδικά η εταιρεία που τον «ντύνει»! Μία κίνησή της, όμως, φέρεται να τον έχει κάνει έξαλλο.

Σύμφωνα με την O' Globo, ο Βινίσιους έδωσε εντολή στους δικηγόρους του να βρουν τρόπο, ώστε να «σπάσουν» το συμβόλαιό του με τη Nike, το οποίο λήγει το 2028. Ο λόγος; Πως δεν του δόθηκαν καινούργια ποδοσφαιρικά παπούτσια!

Συγκεκριμένα, φοράει την παλαιότερη έκδοση των Nike Mercurial και θεωρεί πως αξίζει περισσότερη προσοχή. Από την άλλη πλευρά, ο κολοσσός στην αθλητική ένδυση και υπόδηση αφήνει... υπόνοιες για ελάχιστη συμμετοχή του 22χρονου Βραζιλιάνου στα διαφημιστικά event που οργανώνει.

Σε περίπτωση πάντως, που καταφέρει να «απελευθερωθεί» από το συμβόλαιό του με τη Nike, λέγεται πως Adidas, Puma και Reebok είναι έτοιμες ήδη να δώσουν «μάχη» για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0