Sports Βusiness

Τέιλορ Χάινικ: Κάθε νίκη στο NFL του κοστίζει μία περιουσία σε... Air Jordan!

Τέιλορ Χάινικ: Κάθε νίκη στο NFL του κοστίζει μία περιουσία σε... Air Jordan!

Μία αρκετά ασυνήθιστη παράδοση έχει ο quarterback των Ουάσιγκτον Κομάντερς, ο οποίος μετά από κάθε νίκη της ομάδας του στο NFL, αγοράζει ένα ζευγάρι παπουτσιών «Air Jordan» στα χρώματα του αντιπάλου!

Πρόβλημα χρημάτων σίγουρα δεν έχει, αλλά τη συνήθεια του Τέιλορ Χάινικ δεν την λες και την πιο φυσιολογική! Ο quarterback των Ουάσινγκτον Κομάντερς έπειτα από κάθε νίκη της ομάδας του στο αμερικανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου (NFL), προχωρά στην αγορά παπουτσιών της σειράς της Nike «Air Jordan».

Μάλιστα, κάθε φορά φροντίζει να επιλέξει τα χρώματα που αγοράζει, να ταυτίζονται με εκείνα της αντιπάλου ομάδας. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ελάχιστη τιμή για ένα τέτοιο ζευγάρι παπουτσιών ξεπερνά στις περισσότερες περιπτώσεις τα 100 ευρώ.

Σε αυτό το σημείο, είναι χρήσιμο να τονιστεί ότι οι Κομάντερς θεωρούνται από τις σχετικά «δυνατές» ομάδες του NFL, έχοντας τακτική «επαφή» με τις νίκες. Λαμβάνοντας υπόψιν, λοιπόν, το γεγονός ότι ο Χάινικ έχει ξεκινήσει αυτήν την παράδοση εδώ και λίγο καιρό, θα πρέπει να θεωρήσουμε σχεδόν βέβαιο ότι σε περίπτωση που επιλέξει να την διατηρήσει και στη συνέχεια του πρωταθλήματος, αυτό πρόκειται να του στοιχίσει μία… περιουσία, καθώς θα χρειαστεί να ξοδέψει αρκετές χιλιάδες ευρώ για την αγορά τους.

Τάσος Φαραός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0