Sports Βusiness

Ο Μπλέικ Μαρτίνες παράτησε το NFL έπειτα από πώληση μίας σπάνιας κάρτας Pokemon!

Ο Μπλέικ Μαρτίνες παράτησε το NFL έπειτα από πώληση μίας σπάνιας κάρτας Pokemon!
Απίστευτο και όμως αληθινό. O 28χρονος linebacker του NFLΜπλέικ Μαρτίνες, ανακοίνωσε την απόσυρση του από το αμερικάνικο φούτμπολ... αφότου πούλησε μία δυσεύρετη κάρτα Pokemon

Το όνομα του μπορεί να μην κάνει γκελ στο ευρωπαίκό κοινό, ωστόσο όσοι παρακολουθούν το πρωτάθλημα του NFL γνωρίζουν την περίπτωση του. Ο λόγος για τον Μπλέικ Μαρτίνες, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί στο πλευρό των Green Bay Packers και των New York Giants, με τελευταίο του σταθμό να αποτελούν οι Las Vegas Raiders.

Τι το ιδιόμορφο έχει όμως η περίπτωση του; Παρά το σχετικά ώριμο της ηλικίας του (γεννημένος το 1994), διαθέτει τεράστιο πάθος για τα Pokemon. Για την ακρίβεια είναι συλλέκτης καρτών υψηλής αξίας, χόμπι το οποίο τους περασμένους μήνες του απέφερε 2,3 εκ. ευρώ! Περίπου το 1/3 του ποσού (672 χιλ. ευρώ) προήλθε από την πώληση ενός και μόνο κειμηλίου, εξαιρετικά σπάνιου, με την φιγούρα του Pikachu.

Μετά και από αυτό του το επίτευγμα αποφάσισε να αποσυρθεί οριστικά από τον χώρο του αθλητισμού. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ανακοινώνω την απόσυρσή μου από το φούτμπολ. Έκανα ένα καταπληκτικό ταξίδι με μερικά απίστευτα franchise και έκανα φιλίες ζωής. Επέλεξα να απομακρυνθώ από αυτή την καριέρα αυτή τη στιγμή για να επικεντρωθώ στην οικογένειά μου και στα μελλοντικά μου πάθη! Είμαι ενθουσιασμένος για αυτό το νέο ταξίδι και εκτιμώ όλους τους θαυμαστές και τους οργανισμούς που με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια!».

Να σημειωθεί ότι η ομάδα στην οποία άνηκε τον πλήρωνε με ετήσιο μισθό ύψους 1 εκ. ευρώ! Από τις περιπτώσεις που η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά...

Αντώνης Νιανιάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0