Sports Βusiness

TMRW Sports: Ο επενδυτικός κολοσσός του Tάιγκερ Γουντς που απαρτίζεται από θρυλικούς αθλητές!

TMRW Sports: Ο επενδυτικός κολοσσός του Tάιγκερ Γουντς που απαρτίζεται από θρυλικούς αθλητές!
Το όνομα του Λιούις Χάμιλτον έρχεται να προστεθεί στην υπέρλαμπρη λίστα αθλητών που υποστηρίζουν την TMRW Sports. Ο λόγος για το καινούριο εγχέιρημα του Τάιγκερ Γουντς που απαρτίζεται από είδωλα του παγκοσμίου αθλητισμού!

Στις 23 Αυγούστου του περασμένου καλοκαιριού, ο 47χρονος θρύλος του γκολφ ανακοίνωσε την ίδρυση της TMRW Sports«Είμαι ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με την TMRW Sports για να φέρω στους ανθρώπους μεγαλύτερη πρόσβαση στα αθλήματα. Τόσοι αθλητές, διασκεδαστές και άνθρωποι που συναντώ από όλα τα κοινωνικά στρώματα μοιράζονται το πάθος μας για τον αθλητισμό, αλλά μοιράζονται επίσης την επιθυμία μας να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για την επόμενη γενιά φιλάθλων. Μαζί, μπορούμε να αξιοποιήσουμε την τεχνολογία για να φέρουμε νέες προσεγγίσεις στα αθλήματα που αγαπάμε».

Μέχρι σήμερα (02/11), λειτουργούσε σε λειτουργικά ζητήματα, όπως την στελέχωση και το marketing της εταιρίας... το οποίο εκτοξεύτηκε με την ανακοίνωση των πρώτων μετόχων. Χαρακτηριστικά... οι Στεφ Κάρι, Άλεξ Μόργκαν, Άντι Μάρεϊ, Κρις Πολ, Γκάρεθ Μπέιλ, Σερένα Ουίλιαμς και Λιούις Χάμιλτον, αποτελούν μερικά από τα ονόματα που προστέθηκαν στην λίστα με τους υποστηρικτές του εγχειρήματος. 

Από τα τελευταία ονόματα που ανακοινώθηκαν ήταν αυτό του Βρετανού οδηγού της Mercedes, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά από επιχειρηματικότητα. Πριν από λίγες εβδομάδες αγόρασε μετοχές στην ομάδα του NFLΜπρόνκος, ενώ αποτελεί χρηματοδότη της εταιρίας παραγωγής ταινιών, Dawn Apollo. Mένει να φανεί τα πεδία στα οποία θα δραστηριοποιηθεί η TMRW και κατά πόσο μπορεί να αυξήσει τα έσοδα τόσο του Τάιγκερ Γουντς... όσο και τον διάσημων υποστηρικτών του.

Αντώνης Νιανιάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0