Sports Βusiness

Σοκάρουν οι αποδοχές του Εμπαπέ: Πάνω από μισό δισεκατομμύριο ευρώ στην επόμενη τριετία!

Σοκάρουν οι αποδοχές του Εμπαπέ: Πάνω από μισό δισεκατομμύριο ευρώ στην επόμενη τριετία!
Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής όλων των εποχών, καθώς θα λάβει περίπου 620 εκατ. ευρώ, μες την επόμενη τριετία!
Ήταν γνωστό πως η Παρί Σεν Ζερμέν προσέφερε «γη και ύδωρ» στον Κιλιάν Εμπαπέ το καλοκαίρι του 2022, ώστε να παραμείνει στο Παρίσι. Εκτός του ισχυρού άνδρα των Παριζιάνων, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, χρειάστηκε να παρέμβει και ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν. Μερικούς μήνες μετά, ωστόσο, Γαλλικά ΜΜΕ έφεραν στο «φως» το ακριβές ποσό που θα βάλει στα ταμεία του, εντός της επόμενης τριετίας και παρότι δεν προκάλεσε έκπληξη, έφερε... ίλιγγο!

Ο 23χρονος Γάλλος σταρ υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, έναντι συνολικών αποδοχών που ξεπερνούν το μισό δισεκατομμύριο ευρώ (!) και συγκεκριμένα, φτάνουν τα 620 εκατ. ευρώ!

Προφανώς, εντός αυτών συμπεριλαμβάνονται και αρκετά μπόνους, σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο, αλλά και ένα μπόνους υπογραφής ύψους 180 εκατ. ευρώ, που θα αποπληρωθεί σε διάστημα τριών χρόνων, ακόμα και αν ο Εμπαπέ αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν! Παράλληλα, στο τέλος κάθε σεζόν θα λαμβάνει 70 εκατ. ευρώ ως μπόνους αφοσίωσης, το οποίο θα αυξάνεται χρόνο με τον χρόνο. Όταν η τριετία ολοκληρωθεί, υπάρχει οψιόν διετούς ανανέωσης, αν το αποφασίσει ο ίδιος και μόνο!

Οι αποκαλύψεις αυτές, έρχονται μόλις λίγες ημέρες μετά τη φημολογούμενη πρόθεση του Εμπαπέ να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν και δεδομένα, έχουν προκαλέσει σάλο, τόσο εντός, όσο κι εκτός των γαλλικών συνόρων.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0