Sports Βusiness

Οι Νικς ξεπέρασαν τους Λέικερς στις πωλήσεις εισιτηρίων μέσω «StubHub» - Αύξηση 653% για Καβαλίερς!

Οι Νικς ξεπέρασαν τους Λέικερς στις πωλήσεις εισιτηρίων μέσω «StubHub» - Αύξηση 653% για Καβαλίερς!

Μπορεί οι Νιου Γιορκ Νικς τα τελευταία χρόνια να μην είναι η… κορυφαία ομάδα στο NBA, έχοντας μόλις μία παρουσία σε playoffs (2021), όμως οι οπαδοί τους αξίζουν σίγουρα την καθολική αναγνώριση, ως οι πιο πιστοί στον «μαγικό κόσμο»! Αυτό αποδείχθηκε ακόμα μια φορά, καθώς η ζήτηση για εισιτήρια των Νικς για τη σεζόν 2022/23, ξεπέρασε την αντίστοιχη των Λέικερς, ανεβαίνοντας στην 1η θέση της εν λόγω λίστας για την διάσημη πλατφόρμα «StubHub».

Μία συμμετοχή έχουν όλη και όλη σε postseason τα τελευταία 9 χρόνια οι Νικς, όταν το 2021 έχασαν στον 1ο γύρο από τους Ατλάντα Χοκς του Τρέι Γιανγκ και της… παρέας του. Όμως οι οπαδοί των Νεοϋορκέζων δεν φαίνεται να… πτοούνται από αυτό, ούτε από την κακή περσινή χρονιά που αποτέλεσε «πισωγύρισμα» και βρήκε την ομάδα στην 11η θέση με ρεκόρ 37-45 και εκτός ακόμη και από το play-in tournament. Αντιθέτως, η ανυπομονησία που φαίνεται να έχουν οι φίλοι των Νικς για τη σεζόν 2022/23, είναι τεράστια, σπεύδοντας να κλείσουν τα εισιτήριά τους, όπως φαίνεται και από της πωλήσεις της κορυφαίας πλατφόρμας, StubHub.

Η συγκεκριμένη πλατφόρμα αποτελεί τον νούμερο «1» προορισμό παγκοσμίως για όσους θέλουν να προμηθευτούν εισιτήρια ή να πουλήσουν αυτά που έχουν ήδη στην κατοχή τους. Μετά λοιπόν από μία αρκετά… δραστήρια offseason, οι New York Knicks φαίνεται να έχουν δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες σε όσους θέλουν να τους παρακολουθήσουν, καθώς ξεπέρασαν τους Λος Άντζελες Λέικερς και είναι πλέον είναι η πιο περιζήτητη ομάδα του NBA που εισέρχεται στη σεζόν 2022-23, σύμφωνα με τις πωλήσεις εισιτηρίων του StubHub.

Τις τελευταίες πέντε σεζόν, οι «Λιμνάνθρωποι» είχαν τα εισιτήρια με τις περισσότερες πωλήσεις στην εν λόγω πλατφόρμα, αλλά φέτος βλέπουν την… πλάτη των Νικς. Είναι ενδεικτικό ότι στη Νέα Υόρκη οι πωλήσεις των εισιτηρίων σχεδόν τριπλασιάστηκαν από τον περασμένο Οκτώβριο μέχρι σήμερα!

Το ότι οι Νικς, που το μεγαλύτερο όνομα που φέτος το καλοκαίρι πρόσθεσαν στο ρόστερ τους, είναι αυτό του Τζέιλεν Μπράνσον, πέρασαν τους Λέικερς, είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό, καθώς είναι η ομάδα που έχει πουλήσει τα δεύτερα περισσότερα εισιτήρια στην ιστορία του StubHub, με σχεδόν 70% περισσότερες πωλήσεις εισιτηρίων από τους 3ους Toronto Raptors! Ο ΛεΜπρόν και οι συμπαίκτες του στο Λος Άντζελες μάλιστα θα παίξουν φέτος σε πέντε από τα top-10 παιχνίδια με τις υψηλότερες πωλήσεις εισιτηρίων της σεζόν, τα περισσότερα φυσικά από οποιαδήποτε άλλη ομάδα.

Δείτε τη λίστα με τις πιο περιζήτητες ομάδες για εισιτήρια στο StubHub που μπαίνουν τη φετινή σεζόν στο NBA:

1. New York Knicks

2. Los Angeles Lakers

3. Toronto Raptors

4. Boston Celtics

5. Golden State Warriors

6. Brooklyn Nets

7. Miami Heat

8. Philadelphia 76ers

9. Dallas Mavericks

10. Chicago Bulls

Ο εκπρόσωπος της πλατφόρμας, Άνταμ Μπούντελι, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η νέα σεζόν του ΝΒΑ σημειώνει μια τεράστια άνοδο 65% στις πωλήσεις εισιτηρίων στο StubHub σε σύγκριση με πέρυσι, με τις ομάδες της Νέας Υόρκης και του Λος Άντζελες να βρίσκονται στο επίκεντρο». Ενώ συνέχισε λέγοντας: «Με την άρση των περιορισμών για τον COVID που επηρέασε την έναρξη της περασμένης σεζόν σε ορισμένες μεγάλες αγορές, οι Ουόριορς και οι Ράπτορς επιστρέφουν δυναμικά φέτος στο προσκήνιο».

Σε ότι έχει να κάνει με τις ομάδες που είχαν την μεγαλύτερη αύξηση στη ζήτηση για εισιτήρια σε σχέση με την περασμένη σεζόν, ο Μπούντελι ανέφερε το εντυπωσιακό παράδειγμα των Κλίβελαντ Καβαλίερς, που πέρσι ξεκίνησαν τη σεζόν με πολύ μικρές προσδοκίες, αποτελώντας σιγά σιγά την ομάδα έκπληξη. Αυτή η συνθήκη, σε συνδυασμό με την άφιξη στο Κλίβελαντ, ενός σταρ όπως ο Ντόνοβαν Μίτσελ, εκτόξευσε την ζήτηση σε μια αδιανόητη άνοδο της τάξεως του 653%, που είναι φυσικά και η μεγαλύτερη μεταξύ των ομάδων του NBA. Και οι πρωταθλητές Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς έχουν μεγάλη αύξηση, της τάξεως του 437%.

Ιδού ολόκληρη η λίστα με τις μεγαλύτερες αυξήσεις σε ζήτηση συγκριτικά με την περσινή σεζόν:

1. Cleveland Cavaliers - 653%

2. Golden State Warriors - 437%

3. Houston Rockets - 272%

4. Dallas Mavericks - 257%

5. Toronto Raptors - 226%

6. New Orleans Pelicans - 211%

7. New York Knicks - 191%

8. Memphis Grizzlies - 149%

9. Orlando Magic - 122%

10. Minnesota Timberwolves - 111%

Και μια… ματιά στα 10 πιο πολυαναμενόμενα παιχνίδια της σεζόν 2022/23, με βάση τις πωλήσεις εισιτηρίων από το StubHub:

1. Knicks - Warriors 20 Δεκεμβρίου 2022

2. Lakers - Clippers 20 Οκτωβρίου 2022

3. Knicks - 76ers 25 Δεκεμβρίου 2022

4. Knicks - Celtics 5 Νοεμβρίου 2022

5. Warriors - Lakers 18 Οκτωβρίου 2022

6. Mavericks - Lakers 25 Δεκεμβρίου 2022

7. Heat - Lakers 28 Δεκεμβρίου 2022

8. Lakers - Blazers 23 Οκτωβρίου 2022

9. Knicks - Pistons 21 Οκτωβρίου 2022

10. Celtics - Bucks 25 Δεκεμβρίου 2022

Έκτορας Σταυρόπουλος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0