Sports Βusiness

Νέος χορηγός για την ΚΑΕ Ολυμπιακός

Νέος χορηγός για την ΚΑΕ Ολυμπιακός
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την ALFA WOOD GROUP.
Νέα χορηγική συνεργασία ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, με την ALFA WOOD GROUP, εταιρεία που δραστηριοποιείται στην παραγωγή ξύλου.

Αναλυτικά:

«Στην οικογένεια του πρωταθλητή, Ολυμπιακού, ανήκει από σήμερα ένας ακόμη πρωταθλητής Ελλάδος: ο όμιλος ALFA WOOD GROUP!

Καλωσορίζουμε την ALFA WOOD GROUP, μια ιστορική εταιρεία, στην οικογένεια των χορηγών και συνεργατών της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για την σεζόν 2022-23", δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης και συνέχισε: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η μεγαλύτερη και κορυφαία Ελληνική Εταιρεία παραγωγής ξύλου θα είναι από φέτος κοντά μας στην προσπάθεια για την κατάκτηση της κορυφής σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ευχόμαστε να συμβάλλουμε και εμείς μέσα από το αποτελεσματικό Χορηγικό Πρόγραμμα μας και τις δραστηριότητες μας κατά την διάρκεια της χρονιάς, στην επίτευξη των εταιρικών στόχων της Alfawood και να συνεχίσουμε την συνεργασία μας για πολλά ακόμα έτη".

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ομίλου, ALFA WOOD GROUP, Αντώνης Αδαμόπουλος, τόνισε: "Η ALFA WOOD GROUP είναι η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία παραγωγής ξύλου, με παρουσία άνω των 40 χρόνων σε Ελλάδα και διεθνείς αγορές, όπου αγαπάει και στηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό με χορηγίες πολλά χρόνια. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι που φέτος θα συμπορευτούμε με την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, που έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει στον αθλητισμό. Μία ομάδα με μεγάλες επιτυχίες ,που έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους με την ομαδικότητα και τον επαγγελματισμό της, προσηλωμένη στους στόχους της ,που ενώνει και χαρίζει χαρά στον κόσμο της, αξίες που χαρακτηρίζουν και την δική μας εταιρεία. Ευχόμαστε πολλές διακρίσεις και νίκες στην ομάδα μας τον Ολυμπιακό και ελπίζουμε σε γεμάτα γήπεδα με νέους και οικογένειες, με το "ευ αγωνίζεσθαι" να είναι φέτος ο νικητής!"».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0