Sports Βusiness

Γουέστ Χαμ: «Πράσινο» φως για εμπορική ονομασία στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου!

Γουέστ Χαμ: «Πράσινο» φως για εμπορική ονομασία στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου!
Η LLDC, εταιρεία στην οποία ανήκει το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου και έδρα της Γουέστ Χαμ, τόνισε πως είναι «ανοιχτή» σε διαπραγματεύσεις, ώστε να αποκτήσει εμπορική ονομασία. Με το αζημίωτο, βεβαίως...

Ένα πάγιο αίτημα των φιλάθλων της Γουέστ Χαμ, αφορά τις αλλαγές στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου. Τα «σφυριά» φιλοξενούνται στο εν λόγω γήπεδο από το 2016, αλλά το περίπλοκο ιδιοκτησιακό καθεστώς δεν επιτρέπει παρεμβάσεις. Μία εξέλιξη, ωστόσο, φαίνεται πως αλλάζει τα δεδομένα.

Η εκτελεστική διευθύντρια της London Legacy Developement Corporation, Λιν Γκάρνερ, εταιρεία στην οποία ανήκει το ακίνητο, σε μία αναλυτική συζήτηση για τα οφέλη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012 στην πόλη, τόνισε πως την περασμένη δεκαετία, «χάθηκαν» έσοδα περίπου 46 εκατ. ευρώ! Πώς; Επειδή δεν δόθηκε εμπορική ονομασία στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου! Η ερώτηση που ακολούθησε, ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενη.

«Αν θα επέτρεπα την ονοματοδοσία του σταδίου μέσω της Γουέστ Χαμ; Σαφώς, αρκεί να ήταν σωστοί οι όροι της συμφωνίας. Αν μπορούν να βρουν 4,6 εκατ. ευρώ τον χρόνο, πολύ ευχαρίστως να συζητήσουμε. Ένα ποδοσφαιρικό κλαμπ λαμβάνει πολλά χρήματα κάθε χρόνο για τον χορηγό της φανέλας του. Η ονοματοδοσία ενός σταδίου, όπως καταλαβαίνετε, κοστίζει περισσότερο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Άμεσες εξελίξεις ίσως να μην αναμένονται, αλλά το πρώτο βήμα για μία νέα «σελίδα» στην ιστορία της Γουέστ Χαμ, έγινε.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0