Sports Βusiness

Η Nike «σνομπάρει» τον Χάρι Κέιν για τα... μάτια του Έρλινγκ Χάαλαντ

Η Nike «σνομπάρει» τον Χάρι Κέιν για τα... μάτια του Έρλινγκ Χάαλαντ
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail, η Nike εργάζεται σκληρά για να κατορθώσει να πείσει τον Έρλινγκ Χάαλαντ να υπογράψει (νέο συμβόλαιο συνεργασίας). Όλα αυτά εις βάρος του Χάρι Κέιν, ο οποίος προοριζόταν να είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του κολοσσού αθλητικής ένδυσης.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο βρίσκεται προ των πυλών και οι κορυφαίες εταιρίες του πλανήτη δίνουν μάχη για την προβολή τους στα γήπεδα του Κατάρ. Εξέχουσα θέση θα έχουν προφανώς τα ποδοσφαιρικά παπούτσια, τα οποία θα αποτελέσουν πόλο έλξης για τους νεαρούς, φιλόδοξους αθλητές, που συνηθίζουν να αντιγράφουν τα πρότυπα τους.

Με γνώμονα τα παραπάνω, η Nike ετοιμαζόταν να προσφέρει πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στον Χάρι Κέιν, ώστε να προμοτάρει το brand name της, φορώντας την φανέλα της Εθνικής Αγγλίας και κατ επέκταση της Τότεναμ. Κι όμως η έλευση του Έρλινγκ Χάαλαντ στην Premier League άλλαξε τις προτεραιότητες. Με 11 τέρματα σε μόλις 7 αναμετρήσεις έχει συγκεντρώσει όλα τα φώτα πάνω του... γεγονός που αναμένεται να προσθέσει μερικά ακόμα εκατομμύρια στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Τι και αν η Νορβηγία δεν θα βρίσκεται στο Mundial, η επίδραση του είναι τόσο μεγάλη, που η αμερικανική εταιρεία σκοπεύει να ποντάρει τα πάντα σε αυτόν. Άλλωστε έχουν ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν, με το συμβόλαιο τους να λήγει πρόσφατα και τον χαλαρό Χάαλαντ να δοκιμάζει τόσο την Adidas, όσο και την Puma. Μία κατάσταση που θυμίζει NBA, όταν προ διετίας η Nike καταδίωκε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για να αποσπάσει την πολύτιμη υπογραφή του.

Τότε ο Greek Freak συζητούσε παράλληλα και με τις υπόλοιπες μεγάλες εταιρίες, αλλά στο τέλος το ενδιαφέρον και τα χρήματα που το προσφέρθηκαν δεν του άφησαν άλλη επιλογή. Μένει λοιπόν να ολοκληρωθεί το deal με τον επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι και να φανεί το ποσό το οποίο εν τέλει θα καρπωθεί.
erling.jpg

Αντώνης Νιανιάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0