Sports Βusiness

Μπέιζμπολ: Τιμή εισιτηρίου στα 374 δολάρια για να «γράψει» ιστορία ο Άαρον Τζατζ (video)

Μπέιζμπολ: Τιμή εισιτηρίου στα 374 δολάρια για να «γράψει» ιστορία ο Άαρον Τζατζ (video)

Στα ύψη βρίσκονται οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα Νιου Γιορκ Γιάνκις - Μπάλτιμορ Οριόλς για το Αμερικανικό Πρωτάθλημα Μπέιζμπολ (MLB). Ο λόγος είναι ότι ο Άαρον Τζατζ έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία στην κατηγορία, πετυχαίνοντας το 62o «home run» του στη σεζόν.

Ο Άαρον Τζατζ, hitter των Νιου Γιορκ Γιάνκις, έχει την ευκαιρία να γράψει το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του πρωταθλήματος. Στον αγώνα με τους Μπάλτιμορ Οριόλς τα ξημερώματα του Σαββάτου (1/10) μπορεί να κάνει το 62o «home run» του στη φετινή σεζόν.

Έτσι, θα σπάσει το υπάρχον ρεκόρ του Ρότζερ Μάρις, με τα 61 «home run» το 1961. Οι Νιου Γιορκ Γιάνκις έχουν κλειδώσει τον τίτλο στην Ανατολική Περιφέρεια. Ωστόσο, οι τιμές των εισιτηρίων έχουν εκτιναχθεί εν αναμονή του νέου ρεκόρ από τον Τζατζ. Ο μέσος όρος τους φτάνει τα 374 δολάρια! Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορεί να βρει κάποιος κοστίζει 53 δολάρια, ενώ κάποιες επιλεγμένες «premium» θέσεις ξεπερνούν τα 9.000!

Είναι χαρακτηριστικό ότι για το αμέσως επόμενο παιχνίδι, απέναντι στην ίδια ομάδα, τα εισιτήρια ξεκινούν από την τιμή των 15$. Ακόμα και οι πολυτελείς θέσεις σε αυτόν τον αγώνα δεν ξεπερνούν τα 2.500$. 


Τάσος Φαραός
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0