Sports Βusiness

EuroLeague: Συμφωνία με την FEDCOM της Μονακό για την διανομή και μετάδοση αγώνων

EuroLeague: Συμφωνία με την FEDCOM της Μονακό για την διανομή και μετάδοση αγώνων
Με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της, η EuroLeague γνωστοποίησε την έναρξη συνεργασίας με την γαλλική FEDCOM, διανομέα οπτικοακουστικού υλικού, που θα μεταδίδει στην Γαλλία τις αναμετρήσεις της ερχόμενης σεζόν.

 

Η εποχή Μποντιρόγκα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση φέρνει αλλαγές, με την πρώτη απ' όλες να αφορά την σύναψη νέας εμπορικής συμφωνίας. Το γαλλικό μπάσκετ βρίσκεται και πάλι στo προσκήνιο, καθώς πέραν των τρικολόρ, οι Βιλερμπάν και Μονακό φρόντισαν να κάνουν το brand name τους γνωστό εκτός των τειχών. Μιλώντας για την δεύτερη, η παρουσία της στην EuroLeague σίγουρα επηρέασε την συμφωνία με την FEDCOM... καθώς ο ιδιοκτήτης της εταιρίας, τυγχάνει να είναι και ο πρόεδρος της ομάδας!

Πρόκειται για τον Ρώσο επιχειρηματία Αλεξέι Φεντορίτσεφ, κάτοικο του πριγκιπάτου και πρώην προέδρου των ποδοσφαιρικών ομάδων της Ντιναμό Μόσχας και του Ροστόφ, με εκτιμώμενη περιουσία κοντά στο μισό δισεκατομμύριο. Τον περασμένο Γενάρη έγινε με κάθε επισημότητα ιδιοκτήτης της ομάδας του Μάικ Τζέιμς και κεντρικός χορηγός στη φανέλα, ενώ πριν από λίγες ώρες έκανε αποκαλυπτήρια του ανακαινισμένου γηπέδου «Salle Gaston Médecin».

Τι περιλαμβάνει όμως η διαφαινόμενη συνεργασία με την μπασκετική διοργάνωση; Πρώτον και κύριον την μετάδοση όλων των αναμετρήσεων της EuroLeague, αλλά και του EuroCup, μέσω συνδρομητικής πλατφόρμας της ιδιοκτησίας του.
Aleksej-Fedoricsev-Sergey-Dyadechko-AS-Monaco-basket-620x413.jpg

Πέραν αυτού... οι Γάλλοι που δεν καταβάλουν το προαπαιτούμενο μηνιαίο ποσό των 7,99 ευρώ, θα έχουν και αυτοί την δυνατότητα να παρακολουθήσουν δύο δωρεάν αναμετρήσεις την εβδομάδα (σ.σ. μία από την κάθε διοργάνωση). Παράλληλα, η FEDCOM θα εκπέμπει και σε μία σειρά γαλλόφωνων χωρών, όπως η Νέα Καληδονία, η Γουαδελούπη και ο Άγιος Μαρτίνος.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

«"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε στους φίλους του μπάσκετ στη Γαλλία και το Μονακό νέα και συναρπαστική κάλυψη των κορυφαίων ευρωπαϊκών διοργανώσεων, με όλα τα παιχνίδια να σχολιάζονται στα γαλλικά από μια συναρπαστική σύνθεση παρουσιαστών και ειδικών αναλυτών", δήλωσε ο Όλεγκ Πέτροφ της FEDCOM GROUP.

Επιπλέον, ένας παιχνίδι ανά αγωνιστική τόσο στην Turkish Airlines EuroLeague όσο και στο 7DAYS EuroCup, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων αγώνων των εγχώριων ομάδων, θα προβάλλεται σε όλους τους φιλάθλους στην περιοχή σε ελεύθερη πρόσβαση. Αυτά τα παιχνίδια μπορούν να προβληθούν από τους φιλάθλους σε συνδεδεμένες συσκευές, καθιστώντας το άθλημα ακόμα πιο προσιτό από ποτέ.

Οι λάτρεις των Γάλλων και των Μονεγάσκων θα μπορούν να παρακολουθούν τους καλύτερους πανευρωπαϊκούς αγώνες μπάσκετ ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε, όπως σε smartphone, tablet, Smart TV, υπολογιστές και φορητούς υπολογιστές. Η SKWEEK δεν απαιτεί κανένα μακροπρόθεσμο συμβόλαιο και αντ' αυτού προσφέρει τις υπηρεσίες της με προσιτή χρέωση 7,99 € το μήνα (συμπεριλαμβανομένης δωρεάν δοκιμής επτά ημερών) ή 69,99 € για ετήσια συνδρομή.

"Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος για αυτή τη συνεργασία μεταξύ του FEDCOM GROUP και της Euroleague Basketball που θα φέρει το premium μπάσκετ μας στη SKWEEK", δήλωσε ο Marshall Glickman, Διευθύνων Σύμβουλος της Euroleague. για να διευρύνει το νέο κοινό σε μια από τις μεγαλύτερες αγορές της Euroleague Basketball".

Η Γαλλία είναι μια από τις πιο σημαντικές στρατηγικές αγορές για την EuroLeague, έχοντας γνωρίσει αύξηση 43% οπαδών μεταξύ 2018-2019 και 2021-22. Η Γαλλία και το Μονακό θα εκπροσωπηθούν στην Turkish Airlines EuroLeague κατά τη διάρκεια της σεζόν 2022-23 από την πρωταθλήτρια Γαλλίας LDLC ASVEL Villeurbanne και τον πρωταθλητή 7DAYS EuroCup 2021 AS Monaco. Το 7DAYS EuroCup θα έχει επίσης άφθονο γαλλικό άρωμα αυτή τη σεζόν με το Mincidelice JL Bourg en Bresse και την Paris Basketball να εκπροσωπούν τη χώρα».

Αντώνης Νιανιάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0