Sports Βusiness

Νότιγχαμ Φόρεστ: Γιατί αγωνίζεται χωρίς χορηγό στην φανέλα της;

Νότιγχαμ Φόρεστ: Γιατί αγωνίζεται χωρίς χορηγό στην φανέλα της;

Η Νότιγχαμ Φόρεστ επέστρεψε στην Premier League μετά από 23 χρόνια, όμως όπως οι περισσότεροι θα έχουν παρατηρήσει στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος αγωνίζεται χωρίς χορηγό στην φανέλα.

Ο λόγος για τον οποίο συμβαίνει αυτό είναι απλός και προφανής. Η Νότιγχαμ Φόρεστ δεν έχει κατορθώσει να φτάσει σε συμφωνία με κάποιο επίδοξο χορηγό και για αυτό η φανέλα της έχει μείνει κενή.

Οι «νεοφώτιστοι» ολοκλήρωσαν την συνεργασία τους με την BOXT στο τέλος της περασμένης σεζόν και έκτοτε δεν έχει υπάρξει κάτι οριστικό για νέο σπόνσορα. Ο σύλλογος μάλιστα απέρριψε πρόταση από την εταιρεία θέρμανσης και κλιματισμού για επέκταση της συνεργασίας τους στην πρώτη σεζόν της Premier League.

afp_en_5cc78ca8de44367fc6710229f59198a719e5141c.jpg

Έτσι, η BOXT προχώρησε σε νέο deal με την Έβερτον για μια θέση στο μανίκι της φανέλας των «ζαχαρωτών», με την Φόρεστ να συνεχίζει την αναζήτηση.

Σίγουρα η Νότιγχαμ θέλει και χρειάζεται να βρει χορηγό με την υπάρχουσα κατάσταση, να αγωνίζεται με κενή φανέλα δηλαδή, να μην είναι κάτι που είχαν προγραμματίσει στον σύλλογο.

Σύμφωνα με το Sport Business, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε θέσει ως στόχο τα 10 εκατομμύρια ευρώ για να συμφωνήσει και έως ότου οι απαιτήσεις του δεν ικανοποιηθούν η ομάδα θα μείνει χωρίς χορηγό. Ο ισχυρός άνδρας της Φόρεστ, μάλιστα, στις αρχές Αυγούστου προσέλαβε τον Λι Τσάρνλεϊ, έναν από τους στενούς συνεργάτες του Μάικ Άσλεϊ στη Νιούκαστλ, για να αναλάβει το εμπορικό κομμάτι του συλλόγου.

marinakis2-1200x751.webp

Ωστόσο, όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιθανότερο είναι να μην βρε τα χρήματα που ψάχνει η Νότιγχαμ. Αξίζει να αναφερθεί ότι οι νεοφώτιστες ομάδες στην Premier League συνήθως καταλήγουν σε συμφωνίες που αποφέρουν περίπου έξι με εφτά εκατομμύρια.

Βασίλης Βασιλείου

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0