Sports Βusiness

Θα μπορούσες να αρνηθείς 800 εκ. ευρώ όπως ο Τάιγκερ Γουντς;

Θα μπορούσες να αρνηθείς 800 εκ. ευρώ όπως ο Τάιγκερ Γουντς;
Σύμφωνα με τον CEO του οργανισμού LIV Golf, ο Τάιγκερ Γουντς αρνήθηκε συμβόλαιο συνεργασίας ύψους 700 με 800 εκ. ευρώ, με σκοπό να μην προδώσει τα ιδανικά του αθλήματος...

Λεφτά ανήκουστα, απολαβές που οι περισσότεροι κοινή θνητοί δεν μπορούν να διανοηθούν. Πόσο μάλλον να αρνηθούν. Τι κι αν ο θρύλος του γκολφ Τάιγκερ Γουντς έχει περιουσία που αγγίζει το 1 δισ., τα 800  εκ. σχεδόν θα διπλασίαζαν τον αμύθητο πλούτο του. Κι όμως ο 46χρονος Αμερικανός τους γύρισε την πλάτη!

Το BN Sports σας είχε ενημερώσει για τον Τσαρλς Μπάρκλεϊ και την συμφωνία με εταιρία της Σαουδική Αραβίας, μέσω της οποίας θα λάβει 30 εκ. ευρώ. Οι ίδιοι άνθρωποι λοιπόν, προσέγγισαν τον διαφαινόμενο αστέρα του αθλήματος για να του προτείνουν να μετεγγραφεί από το πρωτάθλημα PGA στη διοργάνωση LIV. Σταθερός στις αξίες και τα ιδανικά του, ο «Τίγρης» αρνήθηκε, θεωρώντας ότι η νεοσύστατη αυτή διοργάνωση διαφθείρει το άθλημα και αλλοιώνει τις παραδόσεις.

Για να αντιληφθεί κανείς καλύτερα το ζουμί της υπόθεσης, αρκεί να ανακαλέσει την ποδοσφαιρική κόντρα μεταξύ του Τσάμπιονς Λιγκ και της ευρωπαϊκής Σούπερ Λιγκ. Διακυβεύεται ένα πόλεμος, όπου οι Σαουδάραβες προσελκύουν κορυφαία ονόματα του χώρου, την ίδια ώρα που κάποιοι μένουν ακόμη πιστοί.

Αναφορικά με το αστρονομικό ποσό που προαναφέρθηκε, ο ίδιο ο CEO της LIV έκανε γνωστό το συμβάν: «Αυτός ο αριθμός ήταν εκεί έξω πριν γίνω Διευθύνων Σύμβουλος», είπε ο Γρεγκ Νόρμαν στον παρουσιαστή του Fox News, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έλαβε χώρα στην εκδήλωση του οργανισμού που εκπροσωπεί το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Νιου Τζέρσεϊ«Κοιτάξτε, ο Τάιγκερ είναι ο απόλυτος πόλος έλξης. Πρέπει φυσικά να κοιτάμε τους κορυφαίους των κορυφαίων. Είχαν αρχικά προσεγγίσει τον Τάιγκερ πριν γίνω Διευθύνων Σύμβουλος. Αυτό το νούμερο βρίσκεται πλέον εκτός κάδρου».

Έτσι λοιπόν ο υπεραθλητής του γκολφ θα συνεχίσει να τάσσεται πιστά στο τουρνουά μέσω του οποίου μεγαλούργησε, το PGA, εκεί όπου κατέκτησε πέντε τίτλους, όντας ο κορυφαίος όλων των εποχών. Εν αντιθέσει όχι μόνο με αντίστοιχα κορυφαία ονόματα του χώρου, αλλά και της γενικότερης τάσης των αθλητών, επέλεξε να ακολουθήσει τα δικά του ιδανικά και να μη θυσιαστεί στον βωμό τον χρημάτων.


Αντώνης Νιανιάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0