Sports Βusiness

Stella Artois: Κεντρικό πρόσωπο της νέας καμπάνιας ο Κάιλ Κούζμα!

Stella Artois: Κεντρικό πρόσωπο της νέας καμπάνιας ο Κάιλ Κούζμα!
Μία από τις πιο... περίεργες συνεργασίες μεταξύ εταιριών από διαφορετικούς κλάδους ήρθε στο φως της δημοσιότητας, με κεντρικό πρόσωπο τον Κάιλ Κούζμα. Πως μπορεί να συνδέεται η πασίγνωστη μπύρα Stella Artois, με ένα ιαπωνικό brand name παραγωγής τσαντών; 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Sports Business Journal», ο celebrity NBAερ Κάιλ Κούζμα αποτελεί ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της καμπάνιας του Yoshida Porter. Πρόκειται για μία ασιατική εταιρία που παράγει τσάντες υψηλής ραπτικής, επιδιώκοντας να προσελκύσει κοινό που θέλει να μετακινείται με στυλ.

Το ότι λάνσαρε αποσκευή χειρός που έχει την ιδιότητα του φορητού ψυγείου, είναι από μόνο του περίεργο. Πόσο μάλλον όταν μαθαίνει κανείς ότι σε αυτό παίζει ρόλο και η πασίγνωστη μπύρα Stella Artois, η οποία αποτελεί συνέταιρο αυτού του νέου εγχειρήματος. 

Για την προώθηση των νέων αυτών προϊόντων ακολουθήθηκαν δύο τακτικές. Αρχικά, η ιαπωνική επιχείρηση άνοιξε φόρμα στην επίσημη ιστοσελίδα της και τρέχει διαγωνισμό, όπου αν κανείς συμπληρώσει τα στοιχεία του, μπορεί να κερδίσει 10 χιλ. ευρώ για ψώνια.

Από την άλλη, η βελγική ζυθοποιεία αποφάσισε να κυκλοφορήσει συλλεκτικές συλλεκτικές συσκευασίες, οι οποία θα αναγράφουν έναν κωδικό QR, με τον οποίο οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μία από τις καινούριες τσάντες - θερμό. 

Αναφορικά με τον 27χρονο φόργουορντ των Ουάσιγκτον Ουίζαρντς, εμφανίστηκε ικανοποιημένος δηλώνοντας: «Η μόδα ήταν πάντα βασικό μέρος της ταυτότητάς μου και του τρόπου με τον οποίο εκφράζομαι, και ήταν συναρπαστικό να συνεργάζομαι με μια μάρκα που κατανοεί τη σημασία της απόλαυσης της ζωής με στυλ».
KYLE.jpg

Αντώνης Νιανιάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0