Sports Βusiness

Αμίρ Ρούζνιτς: Ο άνθρωπος πίσω από τη μεταγραφή των Σπόραρ και Βέρμπιτς... επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή Κούρτιτς!

Αμίρ Ρούζνιτς: Ο άνθρωπος πίσω από τη μεταγραφή των Σπόραρ και Βέρμπιτς... επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή Κούρτιτς!
Τι κοινό μπορεί να έχουν οι ΤσέρινΣπόραρΒέρμπιτς και... Κούρτιτς πέραν της καταγωγής τους; Αμφότεροι κινούνται υπό τις οδηγίες του συμπατριώτη τους Αμίρ Ρούζνιτς. Το BN Sports σκιαγραφεί την περίπτωση του Σλοβένου ατζέντη που κρύβεται πίσω από την έλευση των προαναφερθέντων στην Ελλάδα!
Μεταγραφικό ντεμαράζ για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος απέκτησε σχεδόν την μισή Εθνική Σλοβενίας. Πέραν της πλάκας δεν είναι και μικρή υπόθεση να κάνεις δικούς σου τρεις διεθνείς παίκτες, από μία χώρα η οποία παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια τροφοδοτεί κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με ταλέντο.
Ακριβώς γι' αυτόν τον λόγο θα πρέπει να ευγνωμονούν τον Αμίρ Ρούζνιτς. Θα αναρωτηθείτε τώρα ποιος είναι αυτός... Κατά τα φαινόμενα ένας άνθρωπος ο οποίος θα απασχολήσει το επόμενο διάστημα το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τις μεταγραφικές κινήσεις του «τριφυλλιού», με κομβικό ρόλο και στο χτίσιμο του ΠΑΟΚ.
Αναφορικά με το υπόβαθρο του, πρόκειται για παλαίμαχο Σλοβένο αμυντικό, ο οποίος δεν διένυσε αξιόλογη καριέρα, αλλά πρόλαβε να φορέσει το εθνόσημο μία φορά. Πολύ πιο ικανός φαίνεται πως είναι στην αθλητική διοίκηση, καθώς διαθέτει το κορυφαίο γραφείο management της πατρίδας του... εν ονόματι «AR Sports».
 
Στο πελατολόγιο του πληθώρα καταξιωμένων ποδοσφαιριστών από την χώρα του, με αποκορύφωμα τον Γιόσιπ Ίλισιτς της Αταλάντα. Φαίνεται δε, ότι η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Τσέριν από τη Νυρεμβέργη στον Παναθηναϊκό, δημιούργησε εύφορο έδαφος συνεργασίας, πείθοντας μετέπειτα και τους Σπόραρ Βέρμπιτς να ακολουθήσουν το ίδιο δρομολόγιο. Κοινώς, διευκόλυνε τις διαδικασίες για την απόκτηση παικτών που οι «πράσινοι» θα δεινοπαθούσαν να ολοκληρώσουν πριν από λίγα χρόνια.
 
Η σχέση του βέβαια με την Ελλάδα κρατά από τη περασμένη σεζόν, όταν συνέβαλε στο κορυφαίο deal του περσινού ΠΑΟΚ, με την εξασφάλιση υπογραφής του Γιασμίν Κούρτιτς. Τι σημαίνει όμως αυτό; Ότι είναι ακριβώς ο ίδιος τύπος που αυτή την στιγμή διαπραγματεύεται με ιταλικές ομάδες όπως η Πίζα, για ενδεχόμενη φυγή του 33χρονου μέσου από την Θεσσαλονίκη.oke.jpg
 
Συμπεραίνει λοιπόν κανείς ότι ο κ. Ρούζνιτς διαθέτει κομβικό ρόλο στην διαμόρφωση των κορυφαίων ελληνικών συλλόγων της ερχόμενης σεζόν. Μένει να δούμε αν ο 44χρονος ατζέντης σκοπεύει να μείνει στην επικαιρότητα της σουπερλιγκάτων ομάδων ή αν οι προαναφερόμενες συμφωνίες αποτελούν καθαρά προϊόν συγκυριών. 
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0