Sports Βusiness

Η Ρέξαμ θα λάβει δύο εκατομμύρια λίρες από το ντοκιμαντέρ της Disney! (video)

Η Ρέξαμ θα λάβει δύο εκατομμύρια λίρες από το ντοκιμαντέρ της Disney! (video)

Το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Welcome to Wrexham» θα προβληθεί από την πλατφόρμα της Disney+ στις 24 Αυγούστου και η ομάδα του Ράιαν Ρέινολντς και του Ρομπ ΜάκΕλχενι θα βάλει στα ταμεία της δύο εκατομμύρια λίρες.

Ήταν Φεβρουάριος του 2021 όταν δύο φίλοι και ηθοποιοί του Χόλιγουντ, ο Καναδός Ράιαν Ρέινολντς και ο Αμερικανός Ρομπ ΜάκΕλχενι αποφάσισαν να προχωρήσουν στην επένδυση της ποδοσφαιρικής ομάδας από την Ουαλία, Ρέξαμ. Τον τρίτο παλαιότερο σύλλογο στην ιστορία του ποδοσφαίρου, με έτος ίδρυσης το μακρινό 1864.
NINTCHDBPICT000689802395.jpg.webp

Δύο ηθοποιοί που κυρίως πρωταγωνιστούν σε κωμικές ταινίες/σειρές, από την… άκρη του κόσμου, αγόρασαν την Ρέξαμ, με στόχο να την «μεγαλώσουν» ακόμα παραπάνω και να την σπρώξουν, με την πάροδο του χρόνου, στην κορυφαία Premier League.

Όπως ήταν (λογικά) αναμενόμενο, η Disney+ είχε την ιδέα να βιντεοσκοπήσει τον πρώτο καιρό των δύο νέων ιδιοκτητών στη Ρέξαμ, και να προβάλλουν στο κόσμο τον παλμό της ομάδας. Μάλιστα, οι τηλεθεατές πήραν και μία πρώτη γεύση από το πολύ όμορφο trailer του ντοκιμαντέρ, με τον Ράιαν Ρέινολντς να τονίζει πως στην αρχή οι φίλαθλοι έλεγαν «Ποιοι στο καλό είναι αυτοί και τι κάνουν εδώ;»

Ωστόσο, όπως φαίνεται και στη συνέχεια, οι δύο ηθοποιοί αποκτούν μία νέα οικογένεια και ελπίζουν, μεθοδικά, να ανεβάσουν την Ρέξαμ στην 4η κατηγορία Αγγλίας, με ένα οικονομικό «boost» από το ντοκιμαντέρ που τους απέφερε (μέχρι στιγμής) δύο εκατομμύρια λίρες



Φοίβος Πεφάνης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0