Sports Βusiness

Champions League: Πρώτη εταιρεία-χορηγός από την Κίνα η Oppo

Champions League: Πρώτη εταιρεία-χορηγός από την Κίνα η Oppo

Σπουδαία συμφωνία για την UEFA, με την εταιρεία κατασκευής smartphone Oppo να γίνεται ο πρώτος παγκόσμιος χορηγός του Champions League από την Κίνα.

Μια σημαντική συνεργασία συνθέτουν η UEFA και η εταιρεία κατασκευής smartphone Oppo, με την δεύτερη να γίνεται επίσημος χορηγός του Champions League, αλλά και του Super Cup, του Futsal Champions League Finals και του Youth League.

Μάλιστα, θα γίνεται έτσι η πρώτη κινέζικη εταιρεία-χορηγός της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Η Oppo θα αντικαταστήσει την Expedia ως ένας από τους οχτώ παγκόσμιους σπόνσορες του Champions League, με συμβόλαιο που διαρκεί μέχρι και την σεζόν 2023-24.

Αν και δεν είναι γνωστό το ποσό της συμφωνίας, πιστεύεται πως είναι αρκετά μεγαλύτερο από τα 20 εκατομμύρια ευρώ που έδινε η προκάτοχος της Oppo, αποτελώντας σημαντική οικονομική βοήθεια για την UEFA. Υπό την συμφωνία, το logo της εταιρείας θα εμφανίζεται σε σκηνικά εκπομπών και σε γήπεδα αλλά και σε διαφημίσεις γύρω από αυτά, ενώ θα υπάρχει όπως συνηθίζεται και στο επίσημο site και στα social media του Champions League.

Για την εν λόγω συνεργασία, ο Γκι-Λοράν Επστάιν, διευθυντής μάρκετινγκ της UEFA, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε την Oppo στην οικογένεια των χορηγών της UEFA με τη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση στον κόσμο: το UEFA Champions League. Η Oppo είναι παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία κινητής τηλεφωνίας και, μαζί, ανυπομονούμε να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για να συνδεθούμε και να εμπνεύσουμε τους οπαδούς του ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0