Sports Βusiness

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νέος χορηγός πολλαπλών… χρήσεων στη φανέλα της (video)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νέος χορηγός πολλαπλών… χρήσεων στη φανέλα της (video)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την DXC Technology ως νέο της χορηγό.

Νέο χορηγό θα έχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη φανέλα της σεζόν 2022/23. Η DXC Technology, εταιρεία που εδρεύει στις ΗΠΑ, θα διαφημίζεται στα μανίκια των τριών εμφανίσεων της ομάδας και συγκεκριμένα, το λογότυπό της θα βρίσκεται στον δεξί ώμο των ποδοσφαιριστών.

Κατά αυτόν τον τρόπο, αντικαθίσταται η κατασκευαστική εταιρεία, Kohler, με την οποία οι «κόκκινοι διάβολοι» συνεργάζονταν από το 2018/19. Η εν λόγω συμφωνία τους απέφερε περίπου 17,5 εκατ. ευρώ ανά σεζόν, με τα οικονομικά δεδομένα της τωρινής, να μην έχουν έρθει ακόμη στο «φως» της δημοσιότητας.

Οι δύο πλευρές ήρθαν σε πλήρη συμφωνία για μία ευρεία συνεργασία, με την DXC να αναλαμβάνει τόσο τον σχεδιασμό του Digital Transformation Partner, ενός ψηφιακού προγράμματος που «τρέχει» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ώστε να προσφέρει καλύτερη εμπειρία στους φίλους της, όσο και την παρουσίαση του ιδρύματος του συλλόγου.

Παράλληλα, η διαχείριση της επίσημης εφαρμογής του συλλόγου περνά στα «χέρια» της DXC, μέσω της οποίας θα συγκεντρώνονται πολύτιμα δεδομένα για την βελτίωση του επιχειρηματικού πλάνου της ομάδας.


Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για την πρώτη συμφωνία της συγκεκριμένης εταιρείας στον χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά όχι του αθλητισμού γενικότερα, μιας και στις αρχές του 2021 έγινε επίσημος υποστηρικτής των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων του 2024 στο Παρίσι.

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0