Sports Βusiness

Χώρος αφιερωμένος στη La Liga, στο μουσείο του Ραφαέλ Ναδάλ στη Μαγιόρκα

Χώρος αφιερωμένος στη La Liga, στο μουσείο του Ραφαέλ Ναδάλ στη Μαγιόρκα

Το μουσείο της ακαδημίας του Ραφαέλ Ναδάλ στη Μαγιόρκα θα φιλοξενεί, πλέον, ξεχωριστό χώρο με εκθέματα 42 ομάδων που αγωνίστηκαν ή αγωνίζονται στη La Liga.

Η La Liga θα έχει τον δικό της χώρο στο μουσείο Rafa Nadael Academy. Ο θρύλος του παγκόσμιου τένις διατηρεί ένα καινούργιο μουσείο στη γενέτειρά του, Μαγιόρκα, και πλέον, το ισπανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου θα έχει τη δική του θέση σε αυτόν.

Άλλωστε, η αγάπη του για το ποδόσφαιρο είναι γνωστή...


Πιο συγκεκριμένα, θα εκτίθενται φανέλες των πρωταθλητών της La Liga, επίσημες μπάλες, τρόπαια αγώνων, αλλά και μία διαδραστική οθόνη, μέσω της οποίας θα μπορεί κανείς να αποκτήσει πρόσβαση σε αρχείο 42 ομάδων!

Στόχος, προφανώς, οι 50.000 επισκέπτες του μουσείου κατά μέσο, ανά έτος, να «εκτοξευθούν», αφού θα προσεγγιστούν λάτρεις και του ποδοσφαίρου, πλην αυτών του τένις.

Σημειώνεται πως στο μουσείο του Ράφαελ Ναδάλ υπάρχει έκθεση των τροπαίων που έχει κατακτήσει ο Ισπανός θρύλος στην καριέρα του, αλλά και αναμνηστικά από άλλες προσωπικότητες που αποτελούν την «αφρόκρεμα» των αθλημάτων τους, όπως ο Μάικλ Τζόρνταν, ο Ρότζερ Φέντερερ, ο Τάιγκερ Γουντς, ο Γιουσέιν Μπολτ, ο Πάου Γκασόλ, ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0