Sports Βusiness

ΑΕΚ: Συνεργασία με Gendal - Όλα όσα θα γίνουν στην OPAP Arena στο κομμάτι της εστίασης

ΑΕΚ: Συνεργασία με Gendal - Όλα όσα θα γίνουν στην OPAP Arena στο κομμάτι της εστίασης
ΑΕΚ και Gendal ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας του.
Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την έναρξή της συνεργασίας της με την Gendal, την εταιρεία που θα αναλάβει τα πάντα όσον αφορά την εστίαση στο νέο της γήπεδο, την OPAP Arena.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία Gendal, μέλος του ομίλου εστίασης nice n easy group, που δραστηριοποιείται στο χώρο της γαστρονομίας, του τουρισμού και της ψυχαγωγίας, με διεθνή παρουσία σε χώρες όπως η Κύπρος, το Dubai και οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

H Gendal αναλαμβάνει σε αποκλειστική βάση όλες τις υπηρεσίες εστίασης της νέας αγωνιστικής έδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ, OPAP ARENΑ, με το σχεδιασμό, την κατασκευή και τη λειτουργία ενός εστιατορίου 1.000 τετραγωνικών μέτρων για 600 καθήμενους, ενός εξίσου μεγάλου και εντυπωσιακού παραδοσιακού καφέ για 300 καθήμενους, 25 μπαρ και κυλικείων εντός του γηπέδου, ανάπτυξη ειδικού application για service στις θέσεις των θεατών, 5 καντινών στην εξωτερική περίμετρο του γηπέδου, παροχή VIP service σε όλες τις σουίτες και ενός εντυπωσιακού VVIP μπαρ μοναδικού στο είδος του!

Στα πλαίσια της ανακοίνωσης της συνεργασίας ο κος Μάνος Γαβράς, βασικός μέτοχος και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Gendal δήλωσε: ''Στον όμιλο nice n easy προμηθευόμαστε τις καλύτερες παραδοσιακές και βιολογικές πρώτες ύλες, σχεδόν αποκλειστικά από μικρούς Έλληνες παραγωγούς, υποστηρίζουμε την εποχικότητα και την τοπικότητα. Προσηλωμένοι σε έναν τρόπο ζωής με γνώμονα την ευεξία, την αγάπη και το σεβασμό προς το σώμα μας και με χάρτη τις παραδοσιακές γεύσεις των παιδικών μας χρόνων, εκφρασμένες μέσα από τα αγνότερα υλικά και την αστείρευτη δημιουργικότητα των chefs μας, προσφέρουμε περήφανα και υπεύθυνα τα πιο υπέροχα γαστρονομικά ταξίδια.

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά, η μεγάλη διεθνής εμπειρία, καθώς και η αγάπη με την οποία ο κόσμος έχει περιβάλει κάθε μας εγχείρημα αναδεικνύοντάς μας σε έναν πετυχημένο όμιλο, ήταν τα βασικά στοιχεία με βάση τα οποία επιλεχθήκαμε να υλοποιήσουμε το σπουδαίο αυτό εγχείρημα''.

Από την πλευρά του, ο εμπορικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ, κος Νίκος Καραούζας, τόνισε: ''Καλωσορίζουμε με ιδιαίτερη χαρά την Gendal στην οικογένεια των εμπορικών συνεργατών της ΠΑΕ ΑΕΚ. Πρόκειται για εταιρεία – μέλος ενός ομίλου όπως η nice n easy, που προσφέρει υπηρεσίες πολύ υψηλού επιπέδου και δεν θα μπορούσαμε να αναζητούμε τίποτα λιγότερο για μια τόσο στρατηγικής σημασίας συνεργασία, η οποία αφορά στο νέο μας γήπεδο και στην ποιότητα υπηρεσιών που αυτό θα προσφέρει στους φιλάθλους μας''».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0