Sports Βusiness

Κριστιάνο Ρονάλντο: Λανσάρει τα δικά του NFTs μέσω της Binance Coin

Κριστιάνο Ρονάλντο: Λανσάρει τα δικά του NFTs μέσω της Binance Coin
Σύμφωνα με το έγκυρο ειδησεογραφικό πρακτορίο «Reuters», ο Κριστιάνο Ρονάλντο συμφώνησε με την εταιρία Binance με σκοπό να λανσάρει τα δικά του NFTs.

Ο κόσμος των κρυπτονομισμάτων έχει μπει στις ζωές μας για τα καλά και μέρος του παιχνιδιού αποτελούν τα NFTs. Σε περίπτωση που η τελευταία έννοια μοιάζει δυσνόητη, πρόκειται απλούστατα για εικόνες, βίντεο ή ηχητικά κλιπ τα οποία αγοράζονται από συλλέκτες, έναντι της καινούριας αυτής ηλεκτρονικής μορφής χρημάτων.

Στο συνεχώς αναπτυσσόμενο αυτό trend έχουν μπει πασίγνωστες προσωπικότητες του παγκοσμίου αθλητισμού, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να μην γίνεται να απουσιάζει. Πριν από μερικές ώρες λοιπόν η εταιρία Binance ανακοίνωσε την συνεργασία της με τον Πορτογάλο αστέρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ένα deal το οποίο ουσιαστικά επιτρέπει στην εταιρία να λανσάρει NFTs με την χρήση του προσώπου αλλά και της υπογραφής του 37χρονου αστέρα. Το ποσό που θα καρπωθεί δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, ωστόσο ο ίδιος πρόλαβε να κάνει την πρώτη του τοποθέτηση.

«Η σχέση με τους θαυμαστές μου είναι πολύ σημαντική. Έτσι η ιδέα να τους φέρω μία άνευ προηγουμένου εμπειρία και πρόσβαση μέσω αυτής της πλατφόρμας, είναι κάτι στο οποίο ήθελα να είμαι μέρος».

Μένει να δούμε αν και ποιοι θα ακολουθήσουν το παράδειγμα του, όπως και τα έσοδα τα οποία θα προσκομίσει από την εμπορική συμφωνία. Πρόκειται σίγουρα για μία πρωτοποριακή κίνηση η οποία αναμένεται να κάνει πάταγο στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων.

Αντώνης Νιανιάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0