Sports Βusiness

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα «τρέχει» με χορηγό την Auto1 Group για την επόμενη τριετία

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα «τρέχει» με χορηγό την Auto1 Group για την επόμενη τριετία

Η ομάδα μπάσκετ της Ρεάλ Μαδρίτης, έχει βρει πλέον τον νέο χορηγό, που θα κοσμεί τη φανέλα της, καθώς υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας, με τον όμιλο Auto1, μετά από την τριετή επιτυχημένη συνεργασία με τον ξενοδοχειακό όμιλο Palladium Hotel.

Αλλαγή σελίδας, στη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς οι πρωταθλητές Ισπανίας και δευτεραθλητές Ευρώπης, βρήκαν νέα χορηγία, στο «πρόσωπο» του ομίλου αγοραπωλησιών αυτοκινήτων, Αuto1 Group.


Οι «μερένχες» μετά από την τριετή συνεργασία με τον όμιλο ξενοδοχειακών μονάδων Palladium Hotel, υπέγραψαν, μνημόνιο συνεργασίας τριών ετών, με την εταιρεία η οποία εδώ και μια δεκαετία επισκευάζει, μεταχειρισμένα αυτοκίνητα.

Επιπλέον, η Auto1 Group, έχει δημιουργήσει, μια διαδικτυακή πλατφόρμα, προώθησης προϊόντων, εκτείνοντας τις δραστηριότητες της, σε περισσότερες από 30 χώρες, γεγονός που τις επέφερε έσοδα 4,8 δισεκατομμυρίων το 2021, ενώ την ίδια χρονιά, κατέγραψε αύξηση πωλήσεων φτάνοντας τις 600.000.

Η συμφωνία που υπεγράφη, παρουσία του προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ και του διευθύνοντος συμβούλου, της Auto1 Group,
Ασιέρ Γκαρθία Ραμάγιο, ξεκινάει επίσημα, από την 1η Ιουλίου και περιλαμβάνει την εμφάνιση του λογοτύπου της εταιρείας, στη φανέλα των «μπλάνκος».

Επιπλέον, η χορηγία, κάνει λόγο για διαφημιστικές καμπάνιες τόσο στην τηλεόραση και στα ψηφιακά μέσα όσο και ζωντανά κατά τη διάρκεια των εντός έδρας αγώνων της Ρεάλ Μαδρίτης στο WiZink Center.

Όπως έγινε γνωστό, από τον πρεσβευτή της ομάδας μπάσκετ της Ρεάλ, Φελίπε Ρέγες, καταλυτικό ρόλο στην αλλαγή της χορηγίας, είχε η πανδημία, καθώς η Palladium Hotel, σημείωσε αρκετά μεγάλη ζημιά, τα δύο τελευταία χρόνια. Ωστόσο τόνισε, πως ο ξενοδοχειακός όμιλος, παραμένει στην επιχειρηματική «οικογένεια» των πρωταθλητών Ισπανίας, καθώς η συνεργασία ήταν άριστη.

Γιώργος Ζαχαρίου

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0