Sports Βusiness

Στην οικογένεια της Σεβίλλης η αγγλική Castore!

Στην οικογένεια της Σεβίλλης η αγγλική Castore!

Η νέα εταιρεία ενδυμάτων από το Λίβερπουλ της Αγγλίας έκλεισε τετραετής συμφωνία με την πρώτη της ισπανική ομάδα, την Σεβίλλη. 

 

Ακόμα ένα μεγάλο βήμα πραγματοποίησε η Castore, καθώς από τη νέα χρονιά θα «ντύνει» μία ισπανική ομάδα που θα αγωνίζεται στα σαλόνια του UEFA Champions League. Μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας με την Nike, οι Ανδαλουσιάνοι θα συνεχίσουν με την αγγλική εταιρεία, η οποία θα της δίνει λίγο παραπάνω από όσα έβαζε στα ταμεία της με τη Nike (2,3 εκατ. ευρώ ανά σεζόν), αλλά θα έχει πιο καινοτόμα σχέδια στα καθημερινά προϊόντα που θα πωλούνται από το καλοκαίρι. 

Μάλιστα, ο πρόεδρος της Σεβίλλη, Χοσέ Κάστρο, δήλωσε: 

«Η συνεργασία μας με την Castore είναι ένα σημαντικό βήμα για τον σύλλογό μας, καθώς θα συνεργαστούμε με μία εταιρεία που έχει ξεκινήσει από το μηδέν και έχει αποδείξει πως μπορεί να ανταγωνιστεί ακόμα και τις εταιρείες-κολοσσούς που υπάρχουν. Μου θυμίζει την πορεία της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια, εντός και εκτός συνόρων. Είμαι βέβαιος πως μαζί με την Castore θα έχουμε ένα επιτυχημένο μέλλον και θα πετύχουμε πολλούς στόχους μας».

Η φημολογούμενη φανέλα της Σεβίλλης για τη σεζόν 2022/23:

Sevilla_22-23_home_leak_1.jpg

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί πως από την περασμένη σεζόν η εταιρεία με έδρα στο Λίβερπουλ, είναι χορηγός των Νιούκαστλ, Γουλβς, Ρέιντζερς και ΜακΛάρεν στην F1 ενώ από τη φετινή χρονιά έχει δώσει τα χέρια με τις Άστον Βίλα και Μπάγερ Λεβερκούζεν. 

Φοίβος Πεφάνης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0