Sports Βusiness

Κρίσταλ Πάλας: Αλλάζει όψη στο μπροστινό μέρος της φανέλας, με την Cinch σε πρώτο πλάνο

Κρίσταλ Πάλας: Αλλάζει όψη στο μπροστινό μέρος της φανέλας, με την Cinch σε πρώτο πλάνο

Τον χορηγό στο μπροστινό μέρος της φανέλας αλλάζει η Κρίσταλ Πάλας έπειτα από τη νέα συνεργασία της με την Cinch.

Σε μια νέα συμφωνία με την Cinch ήρθε η Κρίσταλ Πάλας. Ο σύλλογος της Premier League θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν με το λογότυπο της εταιρίας στο μπροστινό μέρος της φανέλας τόσο της ανδρικής, όσο και της γυναικείας ομάδας.

Επιπλέον, η Cinch αποκτά τα επίσημα δικαιώματα προπόνησης του συλλόγου ως μέρος της συμφωνίας. Η εταιρεία θα κερδίσει επίσης σημαντική έκθεση στο στάδιο του συλλόγου, στα ψηφιακά κανάλια και στις ομάδες της ακαδημίας της.

Με αυτόν τον τρόπο θα αντικατασταθεί η πλατφόρμα τυχερών παιχνιδιών W88 ως χορηγός της φανέλας, η οποία είχε αναλάβει τον ρόλο πριν από τη σεζόν 2020-21 μετά τη λήξη της τριετούς συμφωνίας του συλλόγου με τη ManBetX. Η συμφωνία με την τελευταία ανερχόταν περίπου στα 7,2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.
Crystal-Palace-cinch.jpg

Η Αβρίλ Πάλμερ-Μπονάκ, πρόεδρος του Constellation Automotive Group, ιδιοκτήτες Cinch, δήλωσε: «Η Cinch είναι μια φιλόδοξη μάρκα που έχει πετύχει πολλά σε σύντομο χρονικό διάστημα και αυτή η νέα συνεργασία θα υποστηρίξει περαιτέρω την επέκτασή μας στην αγορά αυτοκινήτου του Ηνωμένου Βασιλείου».

Η συμφωνία σηματοδοτεί την πρώτη της Cinch για το μπροστινό μέρος της φανέλας στην αγορά ποδοσφαίρου της αγγλικής Premier League, με την εταιρεία να έχει ήδη εισέλθει στο χώρο όταν απέκτησε τα δικαιώματα χορηγού στην Τότεναμ τον Ιανουάριο του 2021.

Στην ευρύτερη αγορά χορηγιών του Ηνωμένου Βασιλείου, ο Cinch κατέχει τα δικαιώματα στο μπροστινό μέρος της φανέλας για την ομάδα κρίκετ της Αγγλίας μέσω συμβολαίου με την επιτροπή της χώρας και της Ουαλίας.

Η παρουσία της εταιρείας στον αθλητισμό περιλαμβάνει επίσης τη χορηγία τίτλου και των τεσσάρων τμημάτων που διέπονται από τη Scottish Professional Football League και τα δικαιώματα χορηγίας φανέλες στη Northampton Saints της ένωσης ράγκμπι.

Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0