Sports Βusiness

Ρεάλ Μαδρίτης: Εξασφάλισε επένδυση ύψους 360 εκατομμυρίων ευρώ για την ανακαίνιση του Σαντιάγκο Μπερναμπέου

Ρεάλ Μαδρίτης: Εξασφάλισε επένδυση ύψους 360 εκατομμυρίων ευρώ για την ανακαίνιση του Σαντιάγκο Μπερναμπέου

Ρεάλ Μαδρίτης και Sixth Street έφτασαν σε συμφωνία που θα δώσει στην «Βασίλισσα» 360 εκατομμύρια ευρώ για την ανακαίνιση του Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Σημαντικά έσοδα εξασφάλισε η Ρεάλ Μαδρίτης για την πολυαναμενόμενη αλλά και δαπανηρή ανακαίνιση του Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Η εταιρία επενδύσεων Sixth Street θα συνεισφέρει το σημαντικό ποσό των 360 εκατομμυρίων ευρώ στην «Βασίλισσα» για το εν λόγω εγχείρημα, μετά την μεταξύ τους συμφωνία.

Πολύ σημαντική οικονομική ανάσα για την Ρεάλ, η οποία θα καλύψει έτσι μεγάλο μέρος των 800 εκατομμυρίων ευρώ που θα κοστίσει η ανακαίνιση. Παράλληλα, με την συνεργασία αυτή, η Sixth Street θα επωφελείται από ορισμένες δραστηριότητες του σταδίου της Ρεάλ για τα επόμενα 20 χρόνια. Η αμερικανική εταιρία θα κατέχει μερίδιο 30% κάποιων δραστηριοτήτων του Μπερναμπέου, με εξαίρεση τα εισιτήρια διαρκείας.

Στην συμφωνία συμπεριλαμβάνεται και η Legends, μια αμερικανική εταιρία διαχείρισης αθλητικών και ζωντανών εκδηλώσεων (που σε μεγάλο ποσοστό ανήκει στην Sixth Street).

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0