Sports Βusiness

Το Σκουντέτο της Μίλαν θα «εξαργυρωθεί» σε πολλά εκατομμύρια μέσω... Puma!

Το Σκουντέτο της Μίλαν θα «εξαργυρωθεί» σε πολλά εκατομμύρια μέσω... Puma!
Αγωνιστική, αλλά και χορηγική εκτόξευση για τη Μίλαν, που ετοιμάζεται να επαναδριαπραγματευτεί τη συμφωνία της με την Puma.
 
Η Μίλαν κατάφερε να κατακτήσει το πολυπόθητο Σκουντέτο. Στο τελευταίο ματς με τη Σασουόλο κρίθηκαν όλα, μιας και επικράτησε με 3-0 (22/05) και επέστρεψε στην κορυφή της Serie A μετά από έντεκα χρόνια. Δεν είναι, όμως, μόνο ο τίτλος που την κάνει να «χαμογελά», αλλά και η εξαργύρωση αυτού. 
 
Από το 2018 -όταν υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τον πάροχο της φανέλας της, την Puma- έως σήμερα, έχουν γίνει σταθερά αγωνιστικά βήματα προς το καλύτερο: η κατάληψη της 2ης θέσης την περσινή σεζόν, η έξοδος στο Champions League και αποκορύφωμα όλων, το φετινό πρωτάθλημα.
 
Όλα τα παραπάνω της επιτρέπουν όχι μόνο να ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον της, στοχεύοντας στις δόξες του παρελθόντος, αλλά και να διαπραγματεύεται με πολύ καλύτερους όρους -για την ίδια- το παρόν της. Ακριβώς ό,τι συμβαίνει και στη «σχέση» της με την εταιρεία που την... ντύνει: την Puma.
 
Οι «ροσονέρι» έχουν ξεκινήσει κύκλο διαπραγματεύσεων με την γνωστή εταιρεία ένδυσης, με στόχο να εξασφαλίσουν ένα νέο συμβόλαιο με πολύ ευνοϊκότερους όρους, παρότι η τρέχουσα συμφωνία τους λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Όπου ευνοϊκότεροι όροι, γράψτε περισσότερα εκατομμύρια!
 
Πιο συγκεκριμένα, από τα 13 εκατ. ευρώ τον χρόνο που προβλέπει το υπάρχον συμβόλαιο, η Μίλαν αναμένεται να λαμβάνει 20, με τα μπόνους επίτευξης στόχων να μπορούν να ανεβάσουν κι άλλο το εν λόγω ποσό!

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδονται από την Ιταλία και το «Calcio e Finanza», οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Άλλωστε, Μίλαν και Puma έχουν «γράψει» ιστορία μέσω της συνεργασίας τους, τόσο στις εμφανίσεις της ομάδας, όσο και σε συλλεκτικά είδη.
 
Φάνης Τσοκανάς

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0