Sports Βusiness

Οι διασημότεροι αθλητικοί σύλλογοι στο… Twitter - αναμενόμενη πρωτιά, εκπλήξεις στην 20αδα!

Οι διασημότεροι αθλητικοί σύλλογοι στο… Twitter - αναμενόμενη πρωτιά, εκπλήξεις στην 20αδα!

Οι σύλλογοι με τις περισσότερες αλληλεπιδράσεις στο Twitter για τον Απρίλιο του 2022 μπήκαν σε… λίστα, με την Ρεάλ Μαδρίτης να επικρατεί άνετα σε αυτόν τον άτυπο διαγωνισμό.

Κάποιοι σύλλογοι δεν νικάνε μόνο στα… γήπεδα, αλλά και στα social media. Ταξινομώντας ομάδες από όλον τον κόσμο και από κάθε άθλημα βάσει αλληλεπιδράσεων στο Twitter για τον Απρίλιο του 2022, βρέθηκαν οι ομάδες που θα έπαιρναν… τρόπαιο στο πρωτάθλημα αυτό

Πρώτη στην εν λόγω λίστα η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία μάλιστα έχει τεράστια διαφορά από την δεύτερη Μπαρτσελόνα. 27,6 εκατομμύρια αλληλεπιδράσεις η «βασίλισσα», δέκα εκατομμύρια λιγότερες οι «μπλαουγκράνα»! Ακολουθεί η Λίβερπουλ με 11,7 εκατομμύρια, ενώ την πεντάδα κλείνουν η Φενερμπαχτσέ και η Τσέλσι

Στην συνέχεια βέβαια αντικρίζουμε συλλόγους από διάφορα αθλήματα, που ίσως προκαλούν έκπληξη σε πολλούς. Η Φλαμένγκο βρίσκεται στην έκτη θέση, πάνω από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ οι ομάδες κρίκετ Τσενάι, Μπάνγκαλορ και Ρατζαστάν βρίσκονται στην πρώτη 10αδα. 

Στην 20αδα υπάρχουν έξι αγγλικές ποδοσφαιρικές ομάδες συνολικά. Η Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Τσέλσι, η Μάντσεστερ Σίτι, η Άρσεναλ και η Τότεναμ δείχνουν πόσο διαδεδομένο είναι το αγγλικό ποδόσφαιρο!

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0