Sports Βusiness

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μειώνονται κατά 25% οι μισθοί των ποδοσφαιριστών, διότι δεν κατάφεραν να βγουν στο Champions League!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μειώνονται κατά 25% οι μισθοί των ποδοσφαιριστών, διότι δεν κατάφεραν να βγουν στο Champions League!
Οι «κόκκινοι διάβολοι» διασύρθηκαν με 4-0 στο Άμεξ από την Μπράιτον και μαθηματικά η διεκδίκηση για την 4άδα έλαβε τέλος, οδηγώντας την διοίκηση στις μειώσεις αποδοχών των ποδοσφαιριστών, ελπίζοντας σε… βελτίωση.

Το Σάββατο (7/5) η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δέχθηκε τέσσερα γκολ από τους «γλάρους» για να κάνει ένα ακόμα βήμα πίσω μετά την πειστική εμφάνιση κόντρα στην Μπρέντφορντ (3-0) για τον τελευταίο φετινό αγώνα στο Όλντ Τράφορντ. Ως συνέπεια, ο σύλλογος να τιμωρεί ουσιαστικά τους ποδοσφαιριστές με μειώσεις κατά 25% με δύο από τους πιο υψηλόμισθους της ομάδας, τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Νταβίντ Ντε Χέα, να βλέπουν δραματικές αλλαγές στις επιταγές τους.

Καθώς, ο Πορτογάλος σούπερ-σταρ θα λαμβάνει πλέον 336 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα, 114 χιλιάδες (450 χιλιάδες ήταν ο μισθός του προηγουμένως) λιγότερα από όσα έβαζε στις τσέπες μέχρι το ματς με την Μπράιτον. Ενώ ο Ισπανός τερματοφύλακας θα πληρώνεται για τις υπηρεσίες του 329 χιλιάδες ευρώ σε σχέση με πριν που ήταν 438 χιλιάδες.

Τέλος, το μόνο που μένει πια για τους «μπέμπηδες» είναι το κυνήγι για ένα εισιτήριο του UEFA Europa League που ακόμα και αν νικήσει την τελευταία αγωνιστική την Κρίσταλ Πάλας στο Σέλχαρστ Παρκ θα πρέπει να περιμένει να δει τι θα κάνει η 7η Γούεστ Χαμ, η οποία με δύο νίκες μπορεί να κλέψει την 6η θέση και να στείλει την Γιουνάιτεντ στο Europa Conference League.

Φοίβος Πεφάνης

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0