Sports Βusiness

Ποδόσφαιρο και μπίρα πάνε μαζί: Η Bombeer χορηγός στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας

Ποδόσφαιρο και μπίρα πάνε μαζί: Η Bombeer χορηγός στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας

Γιουβέντους και Ίντερ θα αναμετρηθούν στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας στο Ολίμπικο της Ρώμης στις 11 Μαΐου, με την ιταλική Λίγκα να υπογράφει συνεργασία με την ζυθοποιία Bombeer.

Ο τελικός του Κυπέλλου Ιταλίας αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς αγώνες της σεζόν με περισσότερους από 60 χιλιάδες θεατές να αναμένεται να βρεθούν στο Ολίμπικο για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση μεταξύ Γιουβέντους και Ίντερ. Οι δύο μεγάλες δυνάμεις του ιταλικού ποδοσφαίρου θα συναντηθούν στον τελικό της διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά από 57 χρόνια και υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία στις τάξεις των φιλάθλων.

Ωστόσο, η αναμέτρηση της 11ης Μαΐου δεν ελκύει μόνο τους οπαδούς των δύο ομάδων, αλλά και χορηγούς, καθώς η προβολή που θα κερδίσουν είναι μεγάλη. Έτσι, η ζυθοποιία Bombeer φαίνεται να εκμεταλλεύεται αυτό το γεγονός, υπογράφοντας συνεργασία με την Λίγκα Serie A για να γίνει ο επίσημος προμηθευτής μπίρας του τελικού.

Ποδόσφαιρο και μπίρα ανέκαθεν πάνε μαζί και όπως η Heineken έχει συνδέσει το όνομά της με τη διοργάνωση του Champions League, έτσι και η Bombeer θα επιχειρήσει να πράξει κάτι ανάλογο. Αναμφίβολα μια πολύ σημαντική κίνηση για ένα brand που γεννήθηκε πρόσφατα και θα προσπαθήσει να καθιερωθεί στον επιχειρηματικό κόσμο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στη δημιουργία της Bombeer έπαιξε σημαντικό ρόλο ο πρώην Ιταλός ποδοσφαιριστής, Κρίστιαν Βιέρι, ο οποίος μαζί με τον Ντρις Ελ Φαρία και τον Φαμπρίτσιο Βαλόνγκο λανσάρουν μια μάρκα που έφτασε τα δύο εκατομμύρια πωλήσεις το περασμένο έτος.


Image23-1.jpg

Βασίλης Βασιλείου

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0