Sports Βusiness

Κίνδυνος να μην πάρει άδεια η Τσέλσι για το νέο πρωτάθλημα - Ο Αμπράμοβιτς θέλει τώρα και τα λεφτά που δάνεισε στην ομάδα!

Κίνδυνος να μην πάρει άδεια η Τσέλσι για το νέο πρωτάθλημα - Ο Αμπράμοβιτς θέλει τώρα και τα λεφτά που δάνεισε στην ομάδα!

Η πώληση της Τσέλσι βρίσκει σημαντικό εμπόδιο, καθώς ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς φαίνεται να κάνει πίσω στην υπόσχεση της απαλοιφής του χρέους ύψους 1.6 δισεκατομμυρίων λιρών, κάτι που αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο οι «μπλε» να μην αδειοδοτηθούν για τη νέα σεζόν.

Σχετικά Άρθρα

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα για την Τσέλσι. Πάνω που όλα έδειχναν ότι θα ολοκληρωθεί σύντομα η πώληση του συλλόγου, προκύπτει ένα ξαφνικό και πολύ σημαντικό πρόβλημα.

Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς όταν ανακοίνωσε την επιθυμία του να πουλήσει την ομάδα, λίγες ημέρες πριν του επιβληθούν κυρώσεις από την Αγγλική Κυβέρνηση, είχε τονίσει ότι δε θα ζητήσει κανένα από τα δάνεια να του επιστραφούν, με σκοπό να κάνει ακόμα πιο ελκυστική και άμεση την πώληση.

Κι όμως, σύμφωνα με τους «The Times», ο Ρώσος ολιγάρχης ισχυρίζεται ότι οι κυρώσεις που έχουν επιβληθεί δεν του επιτρέπουν να «σβήσει» το χρέος, κάτι που η Αγγλική Κυβέρνηση αμφισβητεί.

Παράλληλα, αυτό επιβεβαιώνεται από πηγές υποψήφιων αγοραστών, (όχι όμως και από την πλευρά του Τοντ Μπόελι) καθώς τους είχε γίνει ενημέρωση ότι θα έπρεπε να διευθετήσουν το δάνειο λίγες ημέρες πριν την τελική προσφορά τους.

Τέλος, το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Κυβέρνηση είναι προβληματισμένη με την ικανότητα της Τσέλσι να αγωνιστεί την επόμενη σεζόν, εάν δε επέλθει εγκαίρως συμφωνία που να διασφαλίζει το μέλλον της. Υπενθυμίζεται ότι ο σύλλογος του Λονδίνου είχε διασφαλίσει άδεια για να μπορεί να λειτουργεί υπό την ιδιοκτησία του Αμπράμοβιτς, η οποία λήγει στις 31 Μαΐου.

Έτσι, είναι εμφανές πως τα περιθώρια στενεύουν για τους «μπλε», με τον Αμερικανό επιχειρηματία Τοντ Μπόελι να παραμένει φαβορί για την εξαγορά του συλλόγου, αλλά τα τελευταία νέα να «ταράζουν τα νερά». Η Τσέλσι θα πρέπει να δώσει μάχη με τον χρόνο, αφού η Premier League αναμένεται να συνεδριάσει για το πρωτάθλημα της σεζόν 2022/23 στις 8 Ιουνίου και αν ο σύλλογος δεν έχει αλλάξει ιδιοκτησία ως τότε δε θα μπορέσει να λάβει μέρος σε αυτή!


Βασίλης Βασιλείου

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0