Sports Βusiness

Αγοράζει την Μίλαν έναντι 1.18 δισεκατομμυρίων ευρώ η Investcorp και… γυρνάει σελίδα!

Αγοράζει την Μίλαν έναντι 1.18 δισεκατομμυρίων ευρώ η Investcorp και… γυρνάει σελίδα!
Αλλάζει «χέρια» η ιδιοκτησία της Μίλαν και η Investcorp καταθέτει πρόταση μέχρι την Παρασκευή (29/04) ύψους 1.18 δισεκατομμυρίων ευρώ, βάζοντας τέλος (πιθανά) στις οικονομικές ζημιές που έχει υποστεί ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια.

Πολύ ευχάριστα νέα θα έρθουν στο στρατόπεδο της Μίλαν, καθώς η Elliott Management Corporation, ιδιοκτήτρια του συλλόγου από το 2018, αναμένεται να πουλήσει την ιταλική ομάδα στην Investcorp η οποία θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερες κολοσσούς με έδρα το Μπαχρέιν. Κάτι που μπορεί να συμβάλλει θετικά στην οικονομική κατάσταση της ομάδας του Μιλάνου η οποία θα ολοκληρώσει και τη φετινή χρονιά με ζημιά 60 εκάτ. ευρώ. Βέβαια, αρκετά μικρότερη σε σχέση των τελευταίων ετών που άγγιζε τα 100 εκάτ. ευρώ.


Τέλος, ακόμα καλύτερα νέα για τους φιλάθλους είναι αυτά που θέλουν τη νέα διοίκηση να διαθέτει 300 εκάτ. ευρώ για το μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού το οποίο θα γυρίσει την Μίλαν στα ένδοξα χρόνια αλλά και ανυψώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών για την κούρσα του φετινού τίτλου απέναντι στην συμπολίτισσα Ίντερ.

Φοίβος Πεφάνης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0