Sports Βusiness

DAZN BET ή αλλιώς, μετά τις μεταδόσεις, «απόβαση» και στο στοίχημα!

DAZN BET ή αλλιώς, μετά τις μεταδόσεις, «απόβαση» και στο στοίχημα!

Μετά τη δυναμική της «εισβολή» στον τομέα του live streaming, η DAZN είναι έτοιμη να πράξει κάτι ανάλογο και στον τομέα του στοιχήματος!

Η δραστηριοποίηση της DAZN στις τηλεοπτικές μεταδόσεις φαίνεται πως δεν ήταν αρκετή και αποφάσισε να προχωρήσει στο επόμενο «βήμα». Κάπως έτσι, σε συνεργασία με την τεχνολογική εταιρεία στοιχηματισμού, Pragmatic Solutions, εγένετο η DAZN BET, που κάνει «ντεμπούτο» στον τομέα του αθλητικού στοιχήματος!

Τα γραφεία της θα είναι στο Γιβραλτάρ και ως βασικός της στόχος αναφέρεται η δημιουργία μίας πλατφόρμας που θα συνδυάζει τον στοιχηματισμό, τις ζωντανές μεταδόσεις, αλλά και την επαφή μεταξύ των παικτών.

Σύμφωνα με τους ιθύνοντες της εταιρείας, μία δοκιμαστική εκδοχή θα κυκλοφορήσει στις αρχές της ποδοσφαιρικής σεζόν 2022-23, ενώ ήδη έχουν αρχίσει να εντάσσονται στο δυναμικό της έμπειρα στελέχη στον συγκεκριμένο τομέα.

Ανάμεσα σε αυτούς, ο Σέι Σέγκεφ, πρώην εκτελεστικός διευθυντής της CVC Holdings, αλλά και ο Ίαν Τέρνμπουλ, που ανέλαβε χρέη αντιπροέδρου τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Υπενθυμίζεται πως στις αρχές του 2022, η DAZN προχώρησε σε σημαντικές αλλαγές, ώστε να μπορέσει να «απορροφήσει» τη ζημία που άφησε πίσω του ο COVID-19, με τον δισεκατομμυριούχο, κάτοχο της εταιρείας, Λεν Μπλάβατνικ, να αναλαμβάνει -κατά κύριο λόγο- αυτό το δύσκολο έργο.


Φάνης
Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0