Sports Βusiness

Τα «βαριά» συμβόλαια που λήγουν το 2023 και φέρνουν μεταγραφικό… κύμα το ερχόμενο καλοκαίρι

Τα «βαριά» συμβόλαια που λήγουν το 2023 και φέρνουν μεταγραφικό… κύμα το ερχόμενο καλοκαίρι

Το ερχόμενο μεταγραφικό παζάρι αναμένεται καυτό και μία ματιά στα συμβόλαια πέντε ποδοσφαιριστών που εκπνέουν το 2023, κάνει ακόμα μεγαλύτερη την αγωνία.

Με τον Νίκο Σλότερμπεκ θεωρείται ποδοσφαιριστής της Μπορούσια Ντόρτμουντ και άπαντες καταλαβαίνουν πως το ερχόμενο καλοκαίρι, θα είναι παραπάνω από… μοναδικό. Ουκ ολίγα συμβόλαια εκπνέουν σε λίγους μήνες από τώρα αλλά δεν σημαίνει πως το ενδιαφέρον θα υπάρξει μόνο γύρω από αυτούς τους παίκτες.

Το BN Sports ξεχώρισε πέντε περιπτώσεις που το συμβόλαιό τους έχει διάρκεια μέχρι το 2023 και αυτό το καλοκαίρι, είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να επιφέρουν έσοδα στον σύλλογο. Για την ακρίβεια, η τελευταία.

Μοχάμεντ Σαλάχ (Λίβερπουλ)

Το πιο αμφιλεγόμενο θέμα της Premier League αυτή τη στιγμή. Ο Μοχάμεντ Σαλάχ είναι το πρώτο θέμα της επικαιρότητας στο Νησί καθώς δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Λίβερπουλ. Η ισχύ του είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2023, κάτι που σημαίνει πως από τον ερχόμενο χειμώνα, θα μπορεί να επιλέξει ως ελεύθερος τον επόμενο προορισμό της καριέρας του. Εφόσον δεν τα βρουν, οι «κόκκινοι» έχουν μία τελευταία ευκαιρία να τον πουλήσουν, με την αξία του να αγγίζει τα 100 εκατ. ευρώ στο transfermarkt.

Σαντιό Μανέ (Λίβερπουλ)

Λίγο πιο διαφορετική περίπτωση από του Σαλάχ, αυτή του Σαντιό Μανέ. Ο Αφρικανός εξτρέμ έχει ίδια ημερομηνία λήξης με το συμβόλαιο του συμπαίκτη του και κάπως έτσι, έφτασε στα γραφεία της Λίβερπουλ η πρόταση της Μπάγερν Μονάχου και ο Σενεγαλέζος αναμένεται να αποτελέσει και επίσημα παρελθόν. 

Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (Μπάγερν Μονάχου)

Οι φήμες για μετακίνησή του στη Μπαρτσελόνα πάνε και έρχονται. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν θα ανανεώσει με τη Μπάγερν Μονάχου και η μεταγραφή του είναι πολύ κοντά στο να πραγματοποιηθεί. Βέβαια, οι «Βαυαροί» ζητούν ένα ποσό κοντά στα 40 εκατ. ευρώ για να πουν το «οκ», με τον ίδιο ωστόσο να μην θεωρεί τον εαυτό του στο 100% εκτός ομάδας.

Ραχίμ Στέρλινγκ (Μάντσεστερ Σίτι)

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι γενικά ένας σύλλογος που πρέπει να κοιτάξει τα συμβόλαιά της. Οι περισσότεροι μένουν… ελεύθεροι από τον ερχόμενο χειμώνα. Ανάμεσα σε αυτούς είναι ο Ραχίμ Στέρλινγκ, ο οποίος είναι και ο πιο ακριβός σε αξία, καθώς αγγίζει τα 85 εκατ. ευρώ. Βέβαια, η υπεροπλία στο ρόστερ των «πολιτών», κάνει τον διεθνή εξτρέμ να έχει δεύτερες σκέψεις για το θέμα της παραμονής του. Οπότε όλα είναι ανοιχτά.

Γιαν Όμπλακ (Ατλέτικο Μαδρίτης)

Όλη η Σλοβενία τον δοξάζει. Είναι ίσως ότι καλύτερο έχει βγάλει τα τελευταία χρόνια. Ο Γιαν Όμπλακ είναι ο φύλακας «άγγελος» της Ατλέτικο Μαδρίτης αλλά η απουσία τίτλων, κάνει τον διεθνή πορτιέρο να έχει δεύτερες σκέψεις. Με το συμβόλαιό του να εκπνέει το καλοκαίρι του 2023, οι «ροχιμπλάνκος» δεν θα ήθελαν να τον χάσουν με μηδέν ευρώ στα ταμεία, οπότε ίσως έχουμε μεταγραφική κίνηση σε λίγους μήνες.

Νότης Χάλαρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0