Sports Βusiness

«Μπάσιμο» της Investcorp για αγορά της Μίλαν, με παράλληλες... ματιές στη Λιλ!

«Μπάσιμο» της Investcorp για αγορά της Μίλαν, με παράλληλες... ματιές στη Λιλ!
Η Investcorp, εταιρεία που εδρεύει στο Μπαχρέιν, φέρεται όχι μόνο να ενδιαφέρεται για την απόκτηση της Μίλαν, αλλά να βρίσκεται πολύ κοντά στην αγορά της!
 
Νέα σελίδα για τη Μίλαν ή απλές φήμες; Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, ωστόσο, από τη γαλλική L' Equipe, μάλλον εκτός από «καπνός», υπάρχει και φωτιά!
 
Πιο συγκεκριμένα, η Investcorp, που εδρεύει στο Μπαχρέιν, φέρεται όχι μόνο να έχει μπει σε συζητήσεις με την Elliott Management Corporation, ιδιοκτήτρια της Μίλαν, για την αγορά του συλλόγου, αλλά να βρίσκεται και κοντά σε οριστική συμφωνία!
 

Η Investcorp αποτελεί μία εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα διαχείρισης ιδιωτικών κεφαλαίων, ακινήτων και επενδύσεων, με την περιουσία της να υπολογίζεται στα 42 δις!
 
Υπενθυμίζεται πως οι «ροσονέρι» βρίσκονται υπό τη διοίκηση της αμερικανικής Elliott Management Corporation από το 2018, και αποτελούν μία από τις πολλές ομάδες της Serie A, που διοικούνται από fund ή επιχειρηματίες που εδρεύουν στις ΗΠΑ, όπως η Ρόμα, η Φιορεντίνα και η Αταλάντα
 
Όσον αφορά το ποσό που μπορεί να χρειαστεί, ώστε να υπάρξει ένα deal ανάμεσα στις δύο πλευρές; Τονίζεται πως ίσως ξεπεράσει το 1 δις, κάτι που θα αποτελέσει μεγάλη επιτυχία για την Elliott!
 
Πάντως, η φημολογία γύρω από το μέλλον της Μίλαν φέρεται να συνδέεται άμεσα με την έρευνα της UEFA, για «ύποπτες σχέσεις» των «ροσονέρι» με τη Λιλ, που ανήκει επίσης στην Elliott Management Corporation
 
Μάλιστα, σύμφωνα με τη L' Equipe, θεωρείται εξαιρετικά πιθανό να καταλήξουν στα «χέρια» του fund από το Μπαχρέιν τόσο η Μίλαν, όσο και οι «λιλουά»!
 

Φάνης
Τσοκανάς

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0