Sports Βusiness

Απίστευτο κι όμως Αραβικό: 18 από τους 20 πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στο γαλλικό πρωτάθλημα ανήκουν στην Παρί!

Απίστευτο κι όμως Αραβικό: 18 από τους 20 πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στο γαλλικό πρωτάθλημα ανήκουν στην Παρί!
Μπεν Γιέντερ και Φάμπρεγκας, χαλάνε το «απόλυτο» από την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία έχει την - οικονομική - κυριαρχία των πιο ακριβοπληρωμένων παικτών στο γαλλικό πρωτάθλημα! 

Είναι γνωστό πως η Παρί Σεν Ζερμέν ξοδεύει… αλόγιστα χρήματα και αυτό αντικατοπτρίζεται και στους μισθούς που δίνει στους ποδοσφαιριστές της! 18 εκ των 20 υψηλότερων μισθών στο γαλλικό πρωτάθλημα ανήκουν στην ίδια. 

Πρώτος στη λίστα των πιο ακριβοπληρωμένων παικτών βρίσκεται ο Βραζιλιάνος Νεϊμάρ, ο οποίος αμείβεται με 4,1 εκατ. ευρώ, ενώ ακριβώς από κάτω του βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι με μισθό 3,36 εκατ. ευρώ. Αφού δεν ήταν στις δύο πρώτες θέσεις, ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν θα μπορούσε να μην βρίσκεται στην τρίτη με το μισθό του Γάλλου επιθετικού να αγγίζει τα 2,22 εκατ. ευρώ. Με 1,20 εκατ. ευρώ αμείβονται οι Μαρκίνιος και Βεράτι, όπου βρίσκονται στην πέμπτη θέση. 

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως μέχρι και την 15η θέση της ειδικής λίστας, βρίσκονται ΜΟΝΟ παίκτες της ομάδας του Παρισιού, με τον Ουισάμ Μπεν Γιέντερ να μπαίνει… εμβόλιμος στην 15η θέση και μισθό αξίας 650 χιλ. ευρώ. Ο Γάλλος στράικερ της Μονακό, μαζί με τον συμπαίκτη του, Σεσκ Φάμπρεγκας, ο οποίος κάθεται δύο θέσεις από το τέλος της 20άδας και αμοίβεται με 600 χιλ. ευρώ, χαλάνε το «απόλυτο» από τους Παριζιάνους! Η τσέπη του Νάσερ Αλ-Κελαϊφί, φαίνεται πως είναι πολύ... βαθιά καθώς μόνο οι μισθοί των παικτών της προαναφέρουσας λίστας, συνολικά είναι 22 εκατ. 800 χιλ. ευρώ! 

Δημήτρης Φεραδούρος 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0