Sports Βusiness

Στην οικογένεια της Porsche η Έμα Ραντουκάνου!

Στην οικογένεια της Porsche η Έμα Ραντουκάνου!

Η Έμα Ραντουκάνου είναι και επίσημα μέλος της Porsche, ενώ φωτογραφήθηκε με ένα κλασσικό μοντέλο της εταιρείας, την 911 Carrera 3.2 για να ανακοινώσει το deal.

Η 19άχρονη Βρετανίδα δεν σταματάει να εντυπωσιάζει στο χώρο του τένις, μιας και κατατάσσεται στην πρώτη θέση γυναικών τενιστριών στην Μεγάλη Βρετανία. Βέβαια, η ίδια φαίνεται να αξιοποιεί το brand που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομά της σε τόσο νεαρή ηλικία, με πιο πρόσφατο παράδειγμα την συμφωνία της με την γερμανική εταιρεία κατασκευής επιβατικών αυτοκινήτων, την Porsche.

Η ίδια φάνηκε αρκετά χαρούμενη με αυτή την ευκαιρία που της παρουσιάστηκε και δήλωσε: 

«Η Porsche ήταν πάντα στο μυαλό μου. Είναι από τις μάρκες που λάτρευα από πολύ μικρή ηλικία. Ένας από τους προπονητές μου είχε μία Porsche 911 Targa και όταν τον έβλεπα πάντα ονειρευόμουν να οδηγήσω κι εγώ ένα τέτοιο αμάξι.

 Είναι πολύ σημαντικό για μένα να συνεργάζομαι με εταιρείες που νιώθω παθιασμένη και τα αυτοκίνητα είναι ένα μεγάλο μέρος του εαυτού μου και η συμφωνία με την Porsche είναι εκπληκτική». 

Παράλληλα, η Ραντουκάνου διαφημίζει προϊόντα της Nike, Wilson, Tiffany, Dior, Evian αλλά λειτουργεί και ως κύριο πρόσωπο στα τηλεοπτικά σποτ της αεροπορικής εταιρείας, British Airways.

Φοίβος Πεφάνης 

www.bnsports  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0