Sports Βusiness

Επανένωση Μπακ και Άικμαν στο ESPN, με φόντο… 150 εκατομμύρια δολάρια!

Επανένωση Μπακ και Άικμαν στο ESPN, με φόντο… 150 εκατομμύρια δολάρια!

Ο Τζο Μπακ αναμένεται να φύγει από το Fox Sports για το Monday Night Football του ESPN, σύμφωνα με αρκετές πηγές, πράγμα που θα του αποφέρει μέχρι και 75 εκατομμύρια δολάρια σε μία πενταετία, για να συνεργαστεί ξανά με τον Τρόι Άικμαν, που υπέγραψε έναντι 90 εκατομμυρίων!

Ο Τζο Μπακ αναμένεται να αποχωρήσει από το Fox Sports για να ενταχθεί στο ESPN ως η νέα φωνή του Monday Night Football δίπλα στον Τρόι Άικμαν, σύμφωνα με αρκετά δημοσιεύματα που κάνουν την εμφάνισή τους την τελευταία εβδομάδα.

Ωστόσο, ο 52άχρονος Μπακ, έχει συνδεθεί στον απόλυτο βαθμό με το World Series του MLB, το οποίο καλύπτει από το 1996. Υπηρέτησε ως παίκτης play-by-play της Fox σε έξι Super Bowls.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο, που θα του απέφερε περίπου 11 εκατομμύρια, πράγμα φυσιολογικό, αν αναλογιστεί κανείς πως εργάζεται στην εταιρεία από το 1994! Παράλληλα, όταν προσλήφθηκε στα 25 του, έγινε το νεότερο άτομο που ανακοίνωσε μια κανονική λίστα παιχνιδιών NFL στην τηλεόραση του δικτύου.

Ο Μπακ αναμένεται να επανενωθεί με τον Άικμαν, ο οποίος επίσης έφυγε πρόσφατα από το Fox και δήλωσε δημόσια ότι ελπίζει να συνεργαστεί ξανά με τον Μπακ. Ο Άικμαν άφησε το Fox για μια πενταετή συμφωνία, αξίας 90 εκατομμυρίων δολαρίων, για να ασχοληθεί με παιχνίδια στο MNF, σύμφωνα με αναφορές. Το νέο συμβόλαιο του Μπακ θα μπορούσε να είναι πενταετές, 60-75 εκατομμύρια δολάρια με το ESPN, σύμφωνα με την Post.

Η Μπάισνερ Μπακ, σύζυγος του Τζο και ρεπόρτερ για το Monday Night Football του ESPN, επιβεβαίωσε την είδηση ​​στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ένα νέο κεφάλαιο για όλους μας», είπε. «Αυτό θα αλλάξει τη ζωή για την οικογένειά μας», δήλωσε χαρούμενη και όλα δείχνουν πως ο σύζυγός της έχει πάρει την απόφασή του!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0